Epoxy-weefsels-fillers & meer
Epoxy-weefsels-fillers & meer
Ook voor aquaria en modelbouw!
(Leeg)
Login
Gratis verzenden vanaf 50 euro!

Mr.Boat Epoxy

10 resultaten
prijs
type

Mr. Boat Epoxy: Uitstekende kwaliteit voor de beste prijs

Mr.Boat epoxy is een uitzonderlijk sterke kunsthars te gebruiken voor diverse toepassingen zoals coaten, lamineren, verlijmen en plamuren.

Mr.Boat epoxy bestaat uit 2 componenten; heldere epoxyhars en -harder. Deze hebben een eenvoudige mengverhouding van 2:1 (2 gewichtsdelen hars op 1 gewichtsdeel harder). De epoxy heeft een neutrale geur en hardt transparant uit. Voordeel is ook dat deze epoxy bij lagere temperaturen nog te gebruiken is. De uitharding zal alleen langer duren.

Mr.Boat epoxy heeft een lage viscositeit en dringt goed door in het te behandelen oppervlak. Een primer is meestal niet nodig.

Het resultaat van Mr.Boat epoxy is een beschermende, waterdichte coating die uitstekend hecht op vrijwel elke ondergrond zoals hout, steen, beton, de meeste kunststoffen, metaal, aluminium etc.

Met onze speciale epoxypigmenten (kleurstoffen) kan de epoxy naar wens op kleur worden gebracht.

Gecombineerd met vulmiddelen maak je zelf een ijzersterke epoxylijmverbinding of een lichtgewicht epoxyplamuur die niet krimpt maar goed schuurbaar blijft.

Indien de epoxy transparant moet blijven raden wij aan om een UV-Blocker toe te voegen om vergeling tegen te gaan.

Onze universele epoxyhars is te verwerken met kwast of roller. Ook kan er in dunne lagen (< 1 cm) mee worden gegoten.

Voor zeer sterk zuigende oppervlaktes zoals kops of zacht hout of steen/cement ondergronden kan een eerste laag Mr.Boat injecteerhars worden aangebracht. Deze hars is dunvloeibaar en dringt diep door in een zuigende ondergrond.

Wil je dikke lagen of grote volumes gieten dan gebruik je de glasheldere Mr.Boat giethars.

De toepassingen van onze universele epoxyhars zijn talloos.

Voor watersporters:

Mr.Boat epoxy wordt veel gebruikt in de bootbouw en voor bootreparaties en -onderhoud. Maar onze epoxy is ook uitstekend geschikt voor surfplanken, jet ski’s, kiteboards en kano's. Het is een universele epoxy perfect om te coaten, lamineren, lijmen en plamuren.

Voor kunstenaars:

Mr.Boat epoxy kent vele uiteenlopende toepassingen bij kunstenaars, ontwerpers en meubelmakers. Bijvoorbeeld het weerbestendig maken of verstevigen van kwetsbare objecten, het maken van sieraden, schilderen met epoxy of het coaten van(sloop) houten tafels.

Voor aquaria en terraria:

Onze epoxyhars is inmiddels een begrip in de aquarium en terrarium wereld. Het wordt gebruikt (houten) aquariumbakken in elkaar te lijmen en daarna waterdicht te maken met een aantal lagen epoxycoating. Ook wordt het veel gebruikt om (zelfbouw) achterwanden te voorzien van een beschermende laag. Na uitharding is de coating volledig gifvrij en vriendelijk voor mens, plant en dier.

Voor doe het zelfers:

In de hobby en doe het zelf wereld is epoxy niet meer weg te denken. Van het verzegelen van hout of steen tot het repareren van rotte kozijnen. Maar ook voor een vloer coating in de garage of het waterdicht maken van de badkamerruimte.

Niet zeker welke epoxy je nodig hebt? Bekijk het overzicht.

De handleiding voor het gebruik van Mr.Boat epoxy staat hier.

Mengverhouding: 2 gewichtsdelen epoxyhars op 1 gewichtsdeel epoxyharder
Houdbaarheid: Minimaal 2 jaar bij gesloten verpakking
Verwerkingstijd: ca. 45 minuten bij kampertemperatuur
Volledige doorharding: 24-48 uur afhankelijk van temperatuur en laagdikte


Wat is epoxy?
Epoxy mengen
Werken met epoxy: ontvetten en schuren
Coaten met epoxy


Akkoord
Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.