Epoxylijm Tix pasta - 1.5 kg.

Epoxy Tix pasta is een ijzersterke kant en klare epoxylijm. Kan gebruikt worden op staal, aluminium, steen, beton, hout, polyester en epoxy.

Kant en klaar epoxylijm - Epoxy Tix

Epoxy Tix is een epoxylijm speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van verschillende ondergronden. De lijm heeft een zeer goede hechting en vertoont vrijwel geen krimp. Door de dikte kan de lijm aangebracht worden zonder dat deze uitzakt.

Toepassingen van epoxy tix lijm

Epoxy Tix is langdurig bestand tegen water en vele andere chemische stoffen. Deze lijm wordt onder andere gebruikt voor het verlijmen van teak dekken, inbouwen van boegschroeven maar ook ter reparatie van houtrot in bijvoorbeeld kozijnen en het maken van fillet verbindingen tussen verschillende objecten.

De epoxylijm kan gebruikt worden op staal, aluminium, steen, beton, hout, polyester en epoxy.

Verwerking van epoxy tix

Zorg voor een vetvrije en opgeschuurde ondergrond. Verwijder los zittend vuil zoals roest, verf of rot-hout. Meng de hars (component A) en de harder (component B) in de gewichtsverhouding 2 op 1 op een mengbord. Meng beide componenten goed door elkaar, zorg ervoor dat de gehele pasta een egale kleur verkrijgt. Bij kamertemperatuur is de verwerkingstijd circa 25 min. De verwerkingstijd is afhankelijk van de omgevingstemperatuur en de hoeveelheid die aangemaakt wordt. Hoge omgevingstemperatuur en/of grote hoeveelheden zorgt voor een kortere verwerkingstijd.

epoxy tix gebruik

Technische eigenschappen

Algemeen:
- Mengverhouding: 2:1
- Kleur: Licht paars
- Viscositeit van het mengsel bij 20˚C: 14.000 mPa.s.
- Dichtheid na uitharding: 1,21 gr/cm3

Potlife:
- Bij 10˚C: 45 min
- Bij 20˚C: 27 min
- Bij 30˚C: 13 min

Uitharding:
- Belastbaar echter geen complete uitharding bij 20˚C na 1 dag
- Complete uitharding bij 20˚C na 1 week

Meer info
Minder info
Op voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
90 dagen recht op retour Net zo makkelijk als bestellen
1 10 2656
9.3

Beoordelingen: 2656

Az összes termék amit itt rendeltem minden kiváló, magas minőségű!!! Igaz, hogy viszonylag ritkán rendelek, de nagyon elégedett vagyok mindennel amit eddig kipróbáltam! ...
Lees al onze KiYoh reviews
47.95