Resin Art

Diverse pakketten om te beginnen met Resin Art. Maak de mooiste creaties! Onze pakketten bestaan uit epoxy, 6 metallic pigmenten en alles om veilig met epoxy te kunnen werken.

resin-art-earth

Resin Art Earth pakket

Resin Art pakket met epoxy en kleurstoffen. Bestaand uit 6 metallic kleurstoffen, epoxy en alle benodigdheden om veilig te werken. Creëer aardse effecten!

39,50
resin-art-space

Resin Art Space pakket

Resin Art pakket met epoxy en kleurstoffen. Bestaand uit 6 metallic kleurstoffen, epoxy en alle benodigdheden om veilig te werken. Creëer buitenaardse effecten!

39,50
resin-art-glitter

Resin Art Glitter pakket

Resin Art pakket met epoxy en kleurstoffen. Bestaand uit 6 metallic kleurstoffen, epoxy en alle benodigdheden om veilig te werken. Creëer glitterend resin art!

39,50
resin-art-gold

Resin Art Gold pakket

Resin Art pakket met epoxy en kleurstoffen. Bestaand uit 6 metallic kleurstoffen, epoxy en alle benodigdheden om veilig te werken. Creëer goude resin art!

39,50
resin-art-rainbow

Resin Art Rainbow pakket

Resin Art pakket met epoxy en kleurstoffen. Bestaand uit 6 metallic kleurstoffen, epoxy en alle benodigdheden om veilig te werken. Alle kleuren van de regenboog!

39,50

Resin art pakketten | Direct van start met epoxy kunst!

Wat heb ik nodig voor mijn resin art project?

Resin art is een breed begrip en kent vele vormen. Je kunt denken aan het ingieten van objecten of foto's en schilderijen, het maken van je eigen river table, gieten met kleurpigmenten in een open pour, het maken van orgonites en nog veel meer.

Het kan soms lastig zijn om te bepalen wat je nodig hebt voor jouw project.

Mr.Boat universele epoxy

Ga je aan de gang met kleurpigmenten die je in dunne lagen tot enkele millimeters wilt aanbrengen dan kun je uitstekend onze voordelige universele epoxyhars gebruiken. Deze wordt gemengd in een verhouding van 2:1 op gewicht. De hars is transparant van kleur en mengt zeer goed met de verschillende kleurstoffen. De verwerkingstijd is ca. 45 minuten. Als je deze epoxy transparant gebruikt raden we aan om een UV blocker te gebruiken om vergeling tegen te gaan.

Deze epoxy is de beste keuze voor het zelf maken van schilderijen en verschillende epoxy giettechnieken met kleurstoffen.

Mr.Boat glasheldere epoxy giethars

Wil je een dikke glasheldere laag over je kunstwerk aanbrengen dan is Mr.Boat gietepoxy de beste keuze. Deze kan tot 5 cm. per laag worden gegoten en is glashelder. De gietepoxy is ook UV gestabiliseerd om vergeling tegen te gaan. Door de viscositeit ontstaat een spiegelglad oppervlak. Er kunnen ook kleurstoffen worden toegevoegd maar vaak is juist het glasheldere karakter de reden om voor deze epoxy te kiezen. De verwerkingstijd van onze gietepoxy is enkele uren. Stofdroog na ca. 12 uur en volledig doorgehard na ca. 7 dagen. Deze epoxy ontwikkelt nauwelijks warmte waardoor de lange verwerkingstijd wordt gerealiseerd. Het voordeel hiervan is dat eventuele luchtbellen ruim de tijd hebben om te ontsnappen.

Deze epoxy wordt meestal gekozen voor het transparant afgieten van schilderijen of foto's, Het ingieten van tafels of barbladen en gietprojecten in mallen. Bekijk bijvoorbeeld eens deze video van het maken van een river table.

Kant en klare pakketten om direct aan de slag te kunnen.

Met onze Resin Art pakketten heb je alles in huis om aan de slag te kunnen. De pakketten bevatten epoxy, metallic en glitterpigmenten en alle benodigdheden om veilig met epoxy te kunnen werken.

Elk pakket bevat 750 gram epoxy en 6 speciaal geselecteerde metallic poeder pigmenten en alle benodigdheden om veilig met epoxy te kunnen werken zoals nitryl handschoenen, mengbekers en spatels en een duidelijke handleiding.

Met de resin art pakketten ben je verzekerd van een kleurrijk project. Het is uitermate geschikt voor het maken van kunstwerken, schilderijen, orgonites of om je eigen open pour
te maken.

Je kunt het pakket eventueel aanvullen met andere, los verkrijgbare, kleuren. Hier vind je alle kleurstoffen voor epoxy.

Filmpje over hoe je objecten in epoxyhars gietEen river table maken met epoxy


Meer video's over de verwerking van onze epoxy vind je in het kenniscentrum

Heb je vragen? Bel, app of mail ons gerust. We helpen graag!
075-6289809
06-29500679
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.