Diverse soorten epoxylijm en lijmkit

Epoxylijm om zelf te maken, kant en klare epoxylijmen en supersterke MS-polymeer lijmkitten.

Epoxylijmen

Epoxylijm

ijzersterke epoxylijmen, kant en klaar of om zelf te maken.

MS-polymeer kitten

MS-polymeer kitten

MS-Polymeer is een supersterke, flexibele lijmkit. Vervangt vrijwel alle andere soorten kit.

Epoxylijm maak je eenvoudig zelf

Epoxylijm is met vulmiddel verdikte epoxy waarmee ijzersterke lijmverbindingen kunnen worden gemaakt.

Afhankelijk van de toepassing wil je een dikkere of juist wat dunnere epoxylijm. Voor het horizontaal verlijmen van 2 houten platen heb je een lijm nodig met de dikte van jam. Wil je epoxyfillets maken dan moet de lijm juist dikker zijn zodat deze mooi blijft staan. Denk aan de dikte van pindakaas.

Wij leveren de epoxy en het vulmiddel los zodat je zelf de dikte van de lijm kunt bepalen. Wel zo flexibel en nog een stuk voordeliger ook!

Kant en klare epoxylijm

Natuurlijk leveren wij ook een kant en klare epoxylijm: epoxy-tix. Dit is een mooie smeuïge epoxylijm geschikt voor de meest voorkomende toepassingen zoals lijmen en het maken van fillets.

MS-polymeer; supersterke montagekit die bijna alle andere kitten vervangt.

Mr.Boat MS-Polymeer is een supersterke, flexibele lijmkit voor professionals. Vervangt vrijwel alle andere soorten kit.

Tec7 is bekend in de professionele bouw. Het vervangt montagelijm, houtlijm, PU-lijm, siliconenkit, sanitairkit, acrylaatkit en buthyleenkit. Voor een goedkoper maar zeker niet minder alternatief gebruik je onze Mr.Boat MS-Polymeer.

MS-Polymeerkit is binnen en buiten te gebruiken en geeft een supersterk, blijvend elastisch en direct overschilderbaar resultaat. Vrijwel alle materialen zijn te lijmen met MS-Polymeer: metalen, kunststoffen zoals pvc, polyester en plexiglas, baksteen, beton, kurk, glas en vrijwel alle houtsoorten.

MS-Polymeerkit hardt zelfs onder water uit en is zeer (zee)waterbestendig. Daarnaast is het niet giftig en veilig in het aquatisch milieu.

Versachem epoxysystemen

Voor de kleine klus leveren wij de uitstekende epoxysystemen van Versachem. Diverse soorten epoxy voor verschillende toepassingen. Van 60 seconden epoxy tot titanium en staal versterkte epoxy.

Lijmen met epoxy


Meer video's over de verwerking van onze epoxy vind je in het kenniscentrum
9.3
Geweldige service en het product is super
Voor mij was het de eerste keer met epoxy te werken maar het was een heel karwei maar het is me uiteindelijk toch gelukt om de effecte...
Helemaal top
Zeer klantvriendelijk, het contact aan de telefoon was vriendelijk en professioneel. De service gewoon goed met een extraatje. Absoluut aan te bevelen.
Zeer vriendelijke service
De producten die mr boat aanbied zijn echt top Je krijgt bij je pakketje wat handschoenen een roerstokje en een maatbeker Wat natuurlijk heel handig ...
Top! Goede producten, snelle levertijd!
Ik werk altijd met mr.boat epoxy, beste epoxy wat ik tot nu toe heb gebruikt, een aanrader!