Epoxylijm en kitten

Epoxylijm om zelf te maken, kant en klare epoxylijmen en supersterke MS-polymeer lijmkitten.

MrBoat-MS-Polymeer-wit

Mr.Boat lijmkit - wit

MS-Polymeer. Supersterke, flexibele lijmkit voor professionals. 290 ml.

Vanaf 8,95
epoxylijm-plastic

Plastic Welder

Methyl metacrylaatlijm voor vrijwel alle kunststoffen

11,75

Diverse soorten epoxylijm en lijmkitten

Epoxylijm maak je eenvoudig zelf

Epoxylijm is met vulmiddel verdikte epoxy waarmee ijzersterke lijmverbindingen kunnen worden gemaakt.

Afhankelijk van de toepassing wil je een dikkere of juist wat dunnere epoxylijm. Voor het horizontaal verlijmen van 2 houten platen heb je een lijm nodig met de dikte van jam. Wil je epoxyfillets maken dan moet de lijm juist dikker zijn zodat deze mooi blijft staan. Denk aan de dikte van pindakaas.

Wij leveren de epoxy en het vulmiddel los zodat je zelf de dikte van de lijm kunt bepalen. Wel zo flexibel en nog een stuk voordeliger ook!

Kant en klare epoxylijm

Natuurlijk leveren wij ook een kant en klare epoxylijm: epoxy-tix. Dit is een mooie smeuïge epoxylijm geschikt voor de meest voorkomende toepassingen zoals lijmen en het maken van fillets.

MS-polymeer; supersterke montagekit die bijna alle andere kitten vervangt.

Mr.Boat MS-Polymeer is een supersterke, flexibele lijmkit voor professionals. Vervangt vrijwel alle andere soorten kit.

Tec7 is bekend in de professionele bouw. Het vervangt montagelijm, houtlijm, PU-lijm, siliconenkit, sanitairkit, acrylaatkit en buthyleenkit. Voor een goedkoper maar zeker niet minder alternatief gebruik je onze Mr.Boat MS-Polymeer.

MS-Polymeerkit is binnen en buiten te gebruiken en geeft een supersterk, blijvend elastisch en direct overschilderbaar resultaat. Vrijwel alle materialen zijn te lijmen met MS-Polymeer: metalen, kunststoffen zoals pvc, polyester en plexiglas, baksteen, beton, kurk, glas en vrijwel alle houtsoorten.

MS-Polymeerkit hardt zelfs onder water uit en is zeer (zee)waterbestendig. Daarnaast is het niet giftig en veilig in het aquatisch milieu.

Versachem epoxysystemen

Voor de kleine klus leveren wij de uitstekende epoxysystemen van Versachem. Diverse soorten epoxy voor verschillende toepassingen. Van 60 seconden epoxy tot titanium en staal versterkte epoxy.

Lijmen met epoxy


Meer video's over de verwerking van onze epoxy vind je in het kenniscentrum
Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.