TEC7 lijmkit

Elastische MS-polymeer kit met uitstekende hechting op vrijwel alle materialen zoals; metalen, pvc, polyester en plexiglas, baksteen, beton, kurk, glas en hout.

Hoge kwaliteit kit van TEC7 - Lijmkit voor elke klus

Al meer dan 20 jaar is TEC7 de meest gekende kit om te lijmen, afdichten en bevestigen. Als het écht goed moet zijn, grijpen vakmensen en gevorderde klussers naar de koker TEC7. En terecht!

Het vervangt montagelijm, houtlijm, P.U.-lijm, siliconenkit, sanitairkit, acrylaatkit en buthyleenkit. TEC7 kit is binnen en buiten te gebruiken en geeft een supersterk, elastisch en vrijwel direct overschilderbaar resultaat. De kit is overschilderbaar met de meeste gangbare verven (lak op basis van alkydhars, die aangebracht wordt op Tec7, zal trager drogen).

De omgevingstemperatuur voor verwerking van de kit is tussen +5°C en +40°C. Een tube TEC7 lijmkit bevat 310ml. De kit is kleefvrij na circa 25 minuten bij 23 graden. De MS-polymeerkit krimpt nauwelijks (3%).

Tec7 lijmkit gebruik

Hechting, gebruik en toepassingen van TEC7 lijmkit

De elastische MS-polymeerkit heeft een uitstekende hechting op vrijwel alle materialen zoals; metalen, pvc, polyester en plexiglas, baksteen, beton, kurk, glas en de meeste houtsoorten. Tec7 lijmkit heeft een zeer hoge eindsterkte. Je gebruikt de TEC7 lijmkit bij toepassingen waarbij hoge eindsterkte en snelle doorharding gewenst is. De ms-polymeerkit van TEC7 is geschikt voor binnen en buiten gebruik. TEC7 lijmkit hardt zelfs onder water uit en is zeer (zee)waterbestendig (muv transparant). De kit heeft minder hechting op PP, PE, bitumen en siliconen.


Please accept functional cookies to view this YouTube video.

Chemische weerstand van de kit

Goed: Water, zeewater, alifatische oplosmiddelen, oliën, vetten, verdunde organische zuren, logen.
Matig: Esters, ketonen, aromaten.
Slecht: Geconcentreerde zuren, gechloreerde solventen, chloor van zwembaden

Doorharding van TEC7 lijmkit

Technische eigenschappen

Hardheid: 60 Shore A.

Treksterkte:
na 7 dagen: 260 N/cm²,
na 1 maand: 280 N/cm²,
na 3 maanden: 310 N/cm².

Scheursterkte: 140N/cm² /1.40 Mpa.
Termische stabiliteit: -40°C tot +90°C /piek: 155°C max. 30 minuten.
Rek bij breuk: > 350%.

Meer info
Minder info
Op voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
30 dagen recht op retour Net zo makkelijk als bestellen
1 10 2713
9.3

Beoordelingen: 2713

Topwinkel Goede service en producten
Lees al onze KiYoh reviews
12.99