Mr. Boat
Let's stick together!

Hempel antifouling. Topkwaliteit voor een eerlijke prijs.

Diverse soorten antifouling van Hempel voor optimale bescherming van je onderwaterschip tegen aangroei. Voor ieder type schip en budget heeft Hempel een oplossing.

Zelfslijpende antifouling voor langzaamvarende schepen op binnenwater

Hempel Classic

Zelfslijpende antifouling voor zeil- en motorschepen tot 20 knopen.

Hoogwaardige zelfslijpende antifouling voor langzaamvarende schepen

Hempel Mille Xtra

Zelfslijpende antifouling voor zeil- en motorschepen to 20 knopen.

Topkwaliteit zelfslijpende antifouling

Hempel Mille NCT

Zelfslijpende performance antifouling voor zeil- en motorschepen tot 30 knopen.

Topkwaliteit harde antifouling voor snelvarende schepen

Hempel Hard Racing Xtra

Harde performance antifouling voor snelvarende schepen. Uitstekende prijs - kwaliteitverhouding.

Wat is een antifouling?


Een antifouling is een verfsoort om het onderwaterschip te beschermen tegen aangroei. Aangroei is niet alleen lelijk en lastig te verwijderen maar kan ook zorgen voor verlies van snelheid en een hoger brandstofverbruik.

Welke antifouling voor jouw schip is geschikt hangt af van een aantal factoren. Snelvarend of niet, zout water of zoet water, cruising of performance.


Zelfslijpende antifouling


Bij een zelfslijpende antifouling slijten door de stroming van het water langzaam laagjes verf van het onderwaterschip af. Hierdoor blijft het oppervlakte glad en vrij van aangroei. Zelfslijpende antifouling wordt over het algemeen gebruikt onder schepen die maximaal 20-25 knopen varen.

Naast de bestaande koperhoudende antifoulings levert Hempel ook de Ecopower antifouling die biocide en kopervrij is.

Hempel antifoulings zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en kleuren:

Hempel Ecopower Cruise

Hempel Ecopower Cruise is een zelfslijpende, biocidevrije onderwaterverf die je schip beschermt tegen aangroeiing, waardoor verontreiniging na elk seizoen eenvoudig kan worden verwijderd. Geavanceerde bindmiddeltechnologie reguleert het zelfvernieuwende effect gedurende het seizoen, zonder verfophoping. Aanbevolen voor omgevingen waaraan hoge milieu-eisen worden gesteld.

Hempel Classic

Hempel classic is de vertrouwde zelfpolijstende antifouling voor onder de waterlijn die het hele seizoen een goede bescherming biedt. De antifouling is te gebruiken voor boten van polyester, epoxy, hout, multiplex en staal. Geschikt voor langzaam varende motor- en zeiljachten in zoet, brak, koud of gematigd water. Ook geschikt voor incidenteel op zout water.

Hempel Mille Extra

Hempel’s Mille Xtra is een goed presterende zelfslijpende antifouling met een geweldige prijs/kwaliteit verhouding, die een uitstekende bescherming biedt voor het hele seizoen. De antifouling is te gebruiken voor boten van polyester, epoxy, hout, multiplex en staal. Hempel’s Mille Xtra is bedoeld voor langzaam varende motor- en zeiljachten in zoet, brak, koud of gematigd water. Ook geschikt voor incidenteel op zout water.

Hempel Mille NCT

De Mille NCT is een topkwaliteit performance antifouling voor als je het uiterste uit je schip wilt halen. Hempel’s gepatenteerde bindmiddeltechnologie zorgt voor een uitstekende bescherming tegen aangroei, vervuiling en kleurbehoud gedurende het hele seizoen. Deze antifouling kan op zoet en zout water worden gebruikt op schepen van polyester, epoxy, hout, multiplex en staal.

Harde antifouling


Op snelvarende (motor)jachten wordt over het algemeen een harde antifouling gebruikt omdat een zelfslijpende al snel "versleten" zou zijn bij regelmatig hard varen. De harde antifoulings van Hempel zijn van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar in twee varianten:

Hempel Ecopower Racing

Hempel's Ecopower Racing is een koper en biocide-vrije verf voor onderkanten, aanbevolen voor gebieden met hoge milieu eisen. Geavanceerde bindmiddeltechnologie reguleert het zelfvernieuwende effect gedurende het seizoen, zonder verfophoping.

Hempel Hard Racing Xtra

Hempel's Hard Racing Xtra is een hoogwaardige, harde antifouling die uitstekende bescherming biedt en een gladde afwerking voor motor jachten en snelle zeiljachten het hele seizoen.

Meer over antifouling en hoe je antifouling aanbrengt lees je in het kenniscentrum artikel over antifouling.
9.3
supper
heel goede communicatie snelle levering top producten kortweg perfect
Top bedrijf, kwaliteit en snelle levering.
Leveren goede kwaliteit epoxy als pigmentproducten.. Netjes verpakt en snelle levering.
Vlot in levering ..prima producten
Duidelijke omschrijving van hun producten zijn van hoge kwaliteit . Levering vindt snel plaats tot nu toe geen verder contact met hun gehad m...
Perfecte Epoxy Vloercoating voor Topprijs
Epoxy Vloercoating besteld bij Mr.Boat in de kleur lichtgrijs. Absolute aanrader als jezelf je zandcement vloer (in mijn geval de gara...