Mr. Boat
Let's stick together!

Beschermingsmiddelen voor het veilig werken met epoxy

Alles om veilig met epoxy te werken.

incl BTW
excl BTW
Filters
Merk


Standaard
Prijs
Finixa stofmasker ffp2

Stofmasker ffp2

Bescherm jezelf tegen schuurstof! Lichtgewicht stofmasker met uitademventiel.

3,59

Bescherming voor het werken met epoxy

Het gebruik van handschoenen voor epoxy

Wij raden aan om gezichts- en huidbescherming te gebruiken tijdens het werken met epoxy om huidcontact te voorkomen.
Hiervoor gebruik je de veiligheidsbril en nitril handschoenen.

Epoxy moet op een veilige manier worden opgeslagen zodat het niet in contact met de blote huid komt. Er is een klein percentage mensen dat een allergie heeft voor niet uitgeharde epoxy. Dit kan zich uiten in roodheid, jeuk, tranende ogen en/of kortademigheid. Deze symptomen gaan over maar vermijd voortaan direct (huid)contact met niet uitgeharde epoxy. Mochten er zich toch gezondheidsproblemen voordoen consulteer dan een arts. Mocht de huid toch in contact komen met epoxy, gebruik dan liever geen chemische middelen.

In verband met het corona virus zijn nitril handschoen zeer lastig verkrijgbaar omdat deze hard nodig zijn in de gezondheidszorg, om deze reden verkopen wij de handschoenen tijdelijk niet per doos. Excuses voor het ongemak.

Het gebruik van adembescherming tijdens de verwerking van epoxy en verf

Gebruik tijdens het schuren van hout of epoxy altijd deugdelijke adembescherming, mondkapjes die voldoen aan de FFP2 norm beschermen je tegen fijn schuurstof.

Een halfgelaatmasker beschermt de ademhalingswegen tegen stof, rook, dampen en organische gassen met een kookpunt van >65°C en aceton. Dit zijn typische stoffen die voorkomen tijdens het verven, slijpen, lamineren en allerlei machinale werken.

We raden aan om bij professioneel of zeer regelmatig gebruik van verf en epoxy gebruik te maken een halfgelaat- of volgelaatsmasker.

9.4
Niet heel goed
Ik denk dat ik de verkeerde epoxy heb gekocht vindt het lang duren voor het hardt is zeker 4 dagen en dat voor sieraden. En heta is ook heel breekbaar als je het...
Prima product en dito prijs..
Goede levering
Heel erg goed
De hars werkt erg lekker Ik had het snel in.huis De handschoenen en spatel was een hele leuke verrassing Ook de zin : Lets stick together vind Ik erg leuk gev...
Top epoxy!
Snelle service en goed product! Duidelijke instructie en makkelijk te gebruiken. Hele mooie heldere sterke epoxy!