Schuren en polijsten | Alles voor het schuren en polijsten van jouw project

Schuurpapier, polijstmiddelen, schuurmachines en polijstmachines. Bij Mr.Boat vind je alles voor het schuren en polijsten van je project. Lees verder

Filters
Merk

Resultaten: 14
Standaard
Prijs

Epoxy schuren

Professioneel siliciumcarbide latex schuurpapier voor nat of droog schuren. Van grove korrel voor het snel afnemen van oude lagen of het opruwen van de ondergrond tot zeer fijn om stof etc. weg te polijsten en/of de epoxy een matte tot zijdeglans uitstraling te geven.
Voor je epoxy afwerkt met een lak of nieuwe laag epoxy raden we aan om tot circa korrel 400 te schuren, indien je gaat polijsten wil je opschuren tot korrel 2500 voordat je over gaat op polijstmiddelen.

Epoxy polijsten

Polijsten is het proces waardoor een oppervlak van een materiaal glad en glanzend gemaakt wordt. Denk bijvoorbeeld aan de romp van een boot die na verloop van tijd gebruikskrassen en -vlekken vertoont. Door te polijsten kun je de romp weer glad krijgen en de originele glans herstellen. Maar ook epoxymeubels, zoals tafels, barbladen etc. kunnen uitstekend worden gepolijst. Na verloop van tijd zullen er door het gebruik krasjes en vlekken kunnen ontstaan op je werkstuk welke je eenvoudig verwijdert met onze polijstmiddelen.

epoxy schuren en polijsten nieuw