Epoxy kleurstoffen - pigmenten

Kleurstoffen (pigmenten) voor epoxy en giethars. Om epoxy op kleur te brengen of voor resin art en kunst.

Toevoeging om epoxy semi transparant te kleuren

Led diffuser

Toevoeging voor epoxy om deze melkachtig wit te kleuren. Te gebruiken voor het ingieten van LED verlichting om een meer diffuus licht te creëren.

Dekkende epoxy pigmentpasta

Kleurstoffen (pigmenten) speciaal ontwikkeld voor epoxy. De pigmenten zijn op basis van de epoxyhars en kunnen vooraf met de hars gemengd worden. Maximaal 10% toevoegen aan het epoxyhars en -hardermengsel.

Omdat de dekkende pigmenten op basis van de epoxyhars zijn kunnen ze ook vooraf aan de epoxyhars worden toegevoegd. In dit geval mag de dosering hoger zijn dan 10%. Het voordeel hiervan is dat er een betere dekking wordt verkregen en dat het kleurresultaat bij elke te mengen batch gelijk is.

Transparante Candy Color pigmenten

Onze transparante candy pigmenten zijn speciaal bedoeld voor decoratieve toepassingen zoals resin art en geven een unieke uitstraling aan je project of kunstwerk. Slechts enkele druppels zijn voldoende om de epoxyhars transparant te kleuren. De kleuren zijn onderling te mengen.

Glow in the Dark pigmenten

De Glow in the Dark kleurstoffen zijn in poedervorm en kunnen worden toegevoegd aan de epoxy. Afhankelijk van het gewenste effect van 5-50%. Deze pigmenten zijn van industriekwaliteit en behoren tot de beste in hun soort. Ze worden oa. gebruikt op booreilanden en zeeschepen.

Metallic en glitter pigmenten

31 verschillende metallic en glitter pigmenten in poedervorm. Van goud en brons tot intense glitter. Allemaal spannende kleuren om je creativiteit te prikkelen.

Led Diffuser

Dit is een epoxy additief wat er voor zorgt dat de epoxy een melkachtige kleur krijgt. Bij het ingieten van bijvoorbeeld LED verlichting wordt een mooier lichtbeeld verkregen en zijn de afzonderlijke LED's niet of minder zichtbaar. Dit additief is ook te combineren met onze transparante kleurstoffen.

De kleurstoffen kunnen onderling worden gemengd om de juiste kleur te krijgen.

Alle pigmenten en kleurstoffen zijn te gebruiken met onze universele Mr.Boat epoxy en de glasheldere Mr.Boat giethars

Video over het combineren van kleurstoffen en epoxy

In deze video laten we zien hoe je epoxy kleurt door het gebruik van kleurpigmenten. We laten zien hoe je het mengt en welk effect dit geeft.
We tonen het resultaat van transparant epoxy pigment, metallic epoxy pigment, glitter epoxy pigment, epoxy pigmentpasta en glow in the dark poeder.


Meer informatie over de verwerking van onze epoxy vind je in het kenniscentrum
9.3
Geweldige service en het product is super
Voor mij was het de eerste keer met epoxy te werken maar het was een heel karwei maar het is me uiteindelijk toch gelukt om de effecte...
Helemaal top
Zeer klantvriendelijk, het contact aan de telefoon was vriendelijk en professioneel. De service gewoon goed met een extraatje. Absoluut aan te bevelen.
Zeer vriendelijke service
De producten die mr boat aanbied zijn echt top Je krijgt bij je pakketje wat handschoenen een roerstokje en een maatbeker Wat natuurlijk heel handig ...
Top! Goede producten, snelle levertijd!
Ik werk altijd met mr.boat epoxy, beste epoxy wat ik tot nu toe heb gebruikt, een aanrader!