Kleurstoffen - Pigmenten

Kleurstoffen (pigmenten) voor epoxy en giethars. Om epoxy op kleur te brengen of voor resin art en kunst.

Epoxy kleurstoffen - pigmenten

Dekkende epoxy pigmentpasta

Kleurstoffen (pigmenten) speciaal ontwikkeld voor epoxy. De pigmenten zijn op basis van de epoxyhars en kunnen vooraf met de hars gemengd worden. Maximaal 10% toevoegen aan het epoxyhars en -hardermengsel.

Omdat de dekkende pigmenten op basis van de epoxyhars zijn kunnen ze ook vooraf aan de epoxyhars worden toegevoegd. In dit geval mag de dosering hoger zijn dan 10%. Het voordeel hiervan is dat er een betere dekking wordt verkregen en dat het kleurresultaat bij elke te mengen batch gelijk is.

Transparante Candy Color pigmenten

Onze transparante candy pigmenten zijn speciaal bedoeld voor decoratieve toepassingen zoals resin art en geven een unieke uitstraling aan je project of kunstwerk. Slechts enkele druppels zijn voldoende om de epoxyhars transparant te kleuren. De kleuren zijn onderling te mengen.

Glow in the Dark pigmenten

De Glow in the Dark kleurstoffen zijn in poedervorm en kunnen worden toegevoegd aan de epoxy. Afhankelijk van het gewenste effect van 5-50%. Deze pigmenten zijn van industriekwaliteit en behoren tot de beste in hun soort. Ze worden oa. gebruikt op booreilanden en zeeschepen.

Metallic en glitter pigmenten

18 verschillende metallic en glitter pigmenten in poedervorm. Van goud en brons tot intense glitter. Allemaal spannende kleuren om je creativiteit te prikkelen.

Led Diffuser

Dit is een epoxy additief wat er voor zorgt dat de epoxy een melkachtige kleur krijgt. Bij het ingieten van bijvoorbeeld LED verlichting wordt een mooier lichtbeeld verkregen en zijn de afzonderlijke LED's niet of minder zichtbaar. Dit additief is ook te combineren met onze transparante kleurstoffen.

De kleurstoffen kunnen onderling worden gemengd om de juiste kleur te krijgen.

Alle pigmenten en kleurstoffen zijn te gebruiken met onze universele Mr.Boat epoxy en de glasheldere Mr.Boat giethars

Video over het combineren van kleurstoffen en epoxy

In deze video laten we zien hoe je epoxy kleurt door het gebruik van kleurpigmenten. We laten zien hoe je het mengt en welk effect dit geeft.
We tonen het resultaat van transparant epoxy pigment, metallic epoxy pigment, glitter epoxy pigment, epoxy pigmentpasta en glow in the dark poeder.


Meer informatie over de verwerking van onze epoxy vind je in het kenniscentrum
1 10
9.4
774 Beoordelingen
"Goede duidelijke informatie op de website en snelle levering van de producten"
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.