Epoxy vloercoating

Professionele 2-laags epoxy vloercoating op waterbasis voor garages, woonruimtes en meer. Eenvoudig zelf aan te brengen. Op kleur geleverd in alle RAL kleuren.

mrboat-epoxyvloersysteem-1kg-test

PU coating mat

Met PU coating krijgt je vloer een matte uitstraling

Vanaf 65,50

Topkwaliteit epoxy vloercoating op waterbasis

Een epoxy vloercoating is makkelijk zelf aan te brengen

Onze epoxy vloercoating is een watergedragen 2 componentensysteem dat eenvoudig zelf is aan te brengen in 2 lagen. Deze coatings worden veel gebruikt in garage's, fabriekshallen, showrooms, bijkeukens en winkelvloeren maar zijn ook uitstekend geschikt voor woonruimtes.

Mr.Boat epoxy vloercoating hecht bijzonder goed op de meeste ondergronden. Te denken valt aan beton, zandcement, anhydriet, geglazuurde tegels, hout en metaal. In tegenstelling tot veel concurrerende producten is voor de meeste schone, droge ondergronden geen primer nodig!

Het resultaat is een slijtvaste, dampdichte vloer die uitstekend bestand is tegen chemicalien zoals oliën, vetten, benzine, reinigingsmiddelen etc.

Op waterbasis dus geen schadelijke oplosmiddelen

Onze vloercoatings zijn op waterbasis en bevatten geen schadelijke oplosmiddelen. De eerste laag kan eventueel worden verdund door 10% water toe te voegen.

Op kleur geleverd voor het beste resultaat

Een groot voordeel tegenover producten van concurrenten is dat de kleur in de fabriek is gedispergeerd (zeer krachtig gemengd). Dat uit zich in een veel betere kleurechtheid en dekkracht dan systemen waar je zelf de kleurpigmenten moet bijmengen.

Makkelijk aanbrengen met een verfroller

Onze epoxy vloercoating wordt aangebracht met een roller. Dus geen gehannes met vloerwissers om de epoxy gelijkmatig te verdelen. In de praktijk zien we dit regelmatig fout gaan wat resulteert in een ongelijkmatig aanbrengen van de coating.

Hooglans of een matte afwerking

De afwerking is hoogglans. Indien gewenst kun je de vloer matteren door als laatste laag een PU coating aan te brengen. Eventueel kan er ook een antislipkorrel aan de coating worden toegevoegd voor bijvoorbeeld natte ruimtes.

Snelle uitharding dus binnen een dag weer beloopbaar

De verwerkingstijd is minimaal 45 minuten bij 15̊C. Beloopbaar na 10 uur. Na 1 week is het product volledig doorgehard en waterbelastbaar.

Eventuele beschadigingen aan de ondergrond kunnen vooraf worden gerepareerd met epoxyplamuur .

Stappenplan

Lees hier het stappenplan voor het aanbrengen van onze epoxy vloercoating.

Mr.Boat epoxy vloercoatings zijn van professionele kwaliteit en worden gemaakt bij een Nederlandse fabrikant die al meer dan 30 jaar actief is.

Heb je vragen? Bel ons gerust. We helpen graag!
075-6289809
06-29500679
Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.