Mr. Boat
Let's stick together!

Hoge kwaliteit 2-laags epoxy vloercoating

Professionele 2-laags epoxy vloercoating op waterbasis voor garages, woonkamers en meer. Eenvoudig zelf aan te brengen. Op kleur geleverd in alle RAL kleuren.

Een epoxy vloercoating is makkelijk zelf aan te brengen

Onze epoxy vloercoating is een watergedragen 2 componentensysteem dat eenvoudig zelf is aan te brengen in 2 lagen. Deze coatings worden veel gebruikt in garage's, fabriekshallen, showrooms, bijkeukens en winkelvloeren maar zijn ook uitstekend geschikt voor woonkamers.

De epoxy vloercoating bestaat uit een epoxyhars die reeds in de fabriek op kleur is gebracht voor het beste resultaat. Deze wordt gemengd met de epoxyharder en kan daarna eenvoudig zelf worden aangebracht met een roller. Dit in tegenstelling tot een gietvloer waar veel dikkere lagen worden gegoten. Dit is een specialistische klus die lastig door doe het zelvers is uit te voeren. De kosten van een gietvloer ligt ook vaak een factor7 hoger dan die van een epoxy vloercoating.

Waarom onze epoxy vloercoating?

Mr.Boat epoxy vloercoating hecht bijzonder goed op de meeste ondergronden. Te denken valt aan beton, zandcement, anhydriet, geglazuurde tegels, hout en metaal. In tegenstelling tot veel concurrerende producten is voor de meeste schone, droge ondergronden geen primer nodig! Alleen wanneer de ondergrond vochtig is of zwaar vervuild met bijvoorbeeld olie raden we aan om onze primer voor moeilijke ondergronden te gebruiken.

Omdat de vloercoating in 2 lagen op kleur wordt aangebracht is de dekking fantastisch. Daarnaast zijn onze epoxy vloercoatings bijzonder gunstig geprijsd.

Gemakkelijk in onderhoud

Het resultaat van onze epoxy vloer- en wandcoating is een slijtvaste, dampdichte epoxyvloer die uitstekend bestand is tegen chemicaliën zoals olie, vet, benzine, reinigingsmiddelen etc. Door het gladde resultaat is de epoxyvloer eenvoudig schoon te houden. Belangrijk in keukens en toiletruimtes.

Op waterbasis dus geen schadelijke oplosmiddelen

Onze vloercoatings zijn op waterbasis en bevatten geen schadelijke oplosmiddelen. De eerste laag kan eventueel worden verdund door 10% water toe te voegen.

Op kleur geleverd voor het beste resultaat

Een groot voordeel tegenover producten van concurrenten is dat de kleur in de fabriek is gedispergeerd (zeer krachtig gemengd). Dat uit zich in een veel betere kleurechtheid en dekkracht dan systemen waar je zelf de kleurpigmenten moet bijmengen. De coatings zijn verkrijgbaar in de meeste RAL kleuren.

2 laags systeem voor de beste dekking

Waar de meeste vloercoatings van 1 kleurlaag uitgaan met daaronder een transparante primer, breng je met Mr.Boat vloercoating 2 door en door gekleurde lagen aan. Dat levert de beste dekking. Een eventuele beschadiging aan de vloer zal dan ook veel minder zichtbaar zijn dan in een 1 laags systeem.

Makkelijk aanbrengen met een verfroller

Onze epoxy vloercoating wordt aangebracht met een roller. Dus geen gehannes met vloerwissers om de epoxy gelijkmatig te verdelen. In de praktijk zien we dit regelmatig fout gaan wat resulteert in een ongelijkmatig aanbrengen van de coating.

Zijdeglans of een matte afwerking

De afwerking is zijdeglans. Indien gewenst kun je de epoxyvloer matteren door als laatste laag een (matte) PU (Polyurethaan) coating aan te brengen. Eventueel kan er ook een antislipkorrel aan de coating worden toegevoegd voor bijvoorbeeld natte ruimtes zoals badkamers.

Snelle uitharding dus binnen een dag weer beloopbaar

De verwerkingstijd is minimaal 45 minuten bij 15?C. Beloopbaar na 10 uur. Na 1 week is de epoxyvloer volledig doorgehard en waterbelastbaar.

Eventuele beschadigingen aan de ondergrond kunnen vooraf worden gerepareerd met epoxyplamuur.

Stappenplan

Lees hier het stappenplan voor het aanbrengen van onze epoxy vloercoating.

Epoxy vloercoating vs epoxy gietvloer

Het verschil tussen een coatingvloer en een gietvloer is de dikte van de vloer. Omdat er bij een gietvloer veel meer epoxy wordt aangebracht zijn deze (veel) duurder dan een coatingvloer. Het aanleggen van een gietvloer gaat ook op een andere manier. In plaats van het aanbrengen met een roller wordt deze gegoten en gelijkmatig verdeeld over de ondergrond met vloerwissers. Dit is een specialistisch klusje dat we bij particuliere doe het zelvers nogal eens mis zien gaan. Het resultaat is een ongelijkmatige verdeling van de epoxy. Het herstellen hiervan is tijdrovend en kostbaar.

Het aanbrengen van een rolcoating is door iedere klusser makkelijk zelf uit te voeren.

Mr.Boat epoxy vloercoatingAl meer dan 30 jaar kwaliteit!,

Mr.Boat epoxy vloercoatings zijn van professionele kwaliteit en worden gemaakt bij een Nederlandse fabrikant die al meer dan 30 jaar actief is.

Heb je vragen? Bel, app of mail ons gerust. We helpen graag!

075-6289809
9.3
supper
heel goede communicatie snelle levering top producten kortweg perfect
Top bedrijf, kwaliteit en snelle levering.
Leveren goede kwaliteit epoxy als pigmentproducten.. Netjes verpakt en snelle levering.
Vlot in levering ..prima producten
Duidelijke omschrijving van hun producten zijn van hoge kwaliteit . Levering vindt snel plaats tot nu toe geen verder contact met hun gehad m...
Perfecte Epoxy Vloercoating voor Topprijs
Epoxy Vloercoating besteld bij Mr.Boat in de kleur lichtgrijs. Absolute aanrader als jezelf je zandcement vloer (in mijn geval de gara...