Tercoo Roterende Straler

Diverse roterende stralers voor het verwijderen van roest, verf, coatings, antifouling, teer en bitumen van het onderwaterschip. Geschikt voor boormachines.

Tercoo roterende straler voor boormachines

Tercoo is een roterende schijf waarmee roest, verf, teer, epoxy, plamuur, lijmresten en dergelijke van diverse materialen als staal, ijzer, beton of steen verwijderd kunnen worden.

Met behulp van de Tercoo afstandhouder kunnen nu ook polyester oppervlakken schoongemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan osmose of aan het verwijderen van gelcoat.

Tercoo is een natuurrubberen schijf voorzien van 12 hardmetalen pennen. De pennen staan onder een bepaalde hoek ten opzichte van het midden waardoor deze door de centrifugale kracht naar buiten willen komen. Doordat de natuurrubberen schijf buigzaam is zal het natuurrubber de hardmetalen pennen terugtrekken waardoor een pendelende beweging ontstaat van deze hardmetalen pennen. Deze beweging zorgt ervoor dat de hardmetalen pennen gaan hameren op het schoon te maken oppervlak. Door de hamerende werking ontstaat er geen warmte, waardoor ook taaie materialen zoals teer, lijm en kit ook makkelijk verwijderd kunnen worden.

Gebruik van tercoo roterende straler

Het gebruik van Tercoo schijven

Tercoo schijven worden gebruikt op een boormachine en op een optimaal toerental van maximaal 2500 tot 3000 rpm. De Tercoo schijven zijn te gebruiken tot maximaal 4000 RPM. Wanneer het toerental van 2500 tot 3000 rpm is bereikt houd je de schijf met lichte druk haaks op het te bewerken oppervlak. Draag een veiligheidsbril, handschoenen, stofmasker en beschermende kleding.

Welke Tercoo roterende straler heb ik nodig?

Tercoo Single

Voor kleine klussen zoals hier en daar een vochtblaas onder verf of kleine roestplekjes.
Voorbeelden: boten, auto’s, schoonmaken voor laswerkzaamheden etc.

Tercoo Double

Voor grotere klussen zoals een kiel of een klein dek.
Voorbeelden: kiel van een boot, grotere roestplekken, schoonmaken voor laswerkzaamheden.

Tercoo Triple

Voor grote oppervlakten zoals een onderwaterschip of een compleet dek.
Voorbeelden: onderwaterschip, waterlijn, dek, schoonmaken voor laswerkzaamheden.

Tercoo Multi (Voor haakse slijper)

De Tercoo Multi 8-pack bestaat uit 8 schijven naast elkaar op een zeskant as met M12 inwendige schroefdraad.
Voor industrieel gebruik op plaatsen waar stralen niet toegestaan of niet mogelijk is. De Terco Multi is aan te sluiten op een haakse slijper.


Please accept functional cookies to view this YouTube video.
Meer info
Minder info
Op voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
90 dagen recht op retour Net zo makkelijk als bestellen
1 10 2656
9.3

Beoordelingen: 2656

Az összes termék amit itt rendeltem minden kiváló, magas minőségű!!! Igaz, hogy viszonylag ritkán rendelek, de nagyon elégedett vagyok mindennel amit eddig kipróbáltam! ...
Lees al onze KiYoh reviews
34.99