Epoxy Plamuur Universeel

Universele kant en klaar epoxy plamuur met een makkelijke mengverhouding van 1:1. Waterdicht, fijne verwerkingstijd en goed schuurbaar.

Universele 2-componenten epoxy plamuur

Mr.Boat epoxy plamuur is een hoge kwaliteit oplosmiddel vrije 2-componenten afwerkplamuur. De plamuur krimpt niet tijdens de uitharding en is waterdicht. De epoxy plamuur is bestand tegen zuren, logen, zouten en oplosmiddelen.

De epoxy plamuur is na circa 4 uur overschilderbaar en na circa 24 uur volledig doorgehard. Na uitharding is de plamuur goed schuurbaar, dit maakt de plamuur uitermate geschikt voor reparaties zowel onder als boven de waterlijn waarbij opvulling en gladde afwerking vereist zijn. De plamuur is tot circa 5 cm dik aan te brengen.

- 1000 gram kant en klaar epoxy plamuur vult circa 625cc
- 2500 gram kant en klaar epoxy plamuur vult 1562cc

Toepassingen epoxy plamuur

Epoxy plamuur is geschikt voor reparaties aan hout, polyester, aluminium, staal en epoxy. De plamuur is ook uitstekend voor reparatie aan kozijnen. Epoxy plamuur hecht op vrijwel elke schone, droge ondergrond behalve polyethyleen, polypropyleen en teflon.

Verwerking van de epoxy plamuur

Meng de componenten in een mengverhouding van 1:1 op volume tot een egale kleur ontstaat. Breng de epoxy plamuur hierna aan met een plamuurmes, plamuurrubber of spatel.

Universele epoxy plamuur heeft een verwerkingstijd van circa 15 minuten bij 20ºC. Bij lagere temperaturen zal de doorharding langer duren. De minimale uithardingstemperatuur bedraagt 5ºC.

verwerking van epoxy plamuur

Technische eigenschappen

- Mengverhouding: 1:1 op volume
- Kleur: Grijs
- Hardheid: Shore D79
- Druksterkte:78 N/mm²
- Buigsterkte: 34 N/mm²
- E-modulus: 7900 N/mm²
- Temperatuurbestendigheid: -20°C tot +65°C
- Houdbaarheid: Circa 12 maanden in ongeopende verpakking indien bewaard bij 15 tot 25ºC.

Meer info
Minder info
Niet in voorraad Probeer een ander formaat verpakking.
90 dagen recht op retour Net zo makkelijk als bestellen
1 10 2709
9.3

Beoordelingen: 2709

uitstekend goed en stevig verpakt en vlugge levering, zeker een aanrader
Lees al onze KiYoh reviews
32.99