Partners van Mr.Boat

overzicht-logos

We hebben de afgelopen 15 jaar heel veel klanten mogen bedienen. Met een aantal vaste klanten hebben we in de loop der jaren een intensieve band gekregen. Op deze plaats willen we een podium geven aan deze, stuk voor stuk, mooie bedrijven, mensen en organisaties.

Bekijk hun pagina's eens om te zien wat ze voor jou kunnen betekenen.


Educatie


LC Solar Challenge

Het Linde College uit Wolvega doet mee aan de Young Solar Challenge 2018. De leerlingen van het technasium hebben hun eigen zonneboot gebouwd en strijden in 4 etappes voor wereldroem.

Macboat

Altijd al je eigen houten boot of surfplank willen bouwen? Dan ben je bij MacBoat aan het goede adres. Simon Davids is niet alleen sympathiek maar ook een zeer ervaren specialist in hout en epoxy. Schrijf je in voor een van de zeer uitgebreide workshops of cursussen. Je kunt al beginnen met het maken van je eigen peddel. De volgende stap is natuurlijk je eigen boot of surfboard bouwen!

Hout- en meubileringscollege

Het hout- en meubileringscollege in Amsterdam en Rotterdam is een broedplek voor toekomstige meubelmakers en jachtbouwers. We mogen elk jaar weer vele studenten voorzien van de juiste materialen voor projecten en afstudeeropdrachten.

Kaj Munk College Young Solar Challenge

Het Kaj Munk college in Hoofddorp is een vmbo/havo/atheneum met geweldige extracuriculaire activiteiten. Ook dit technasium doet mee aan de Young Solar Challenge 2018. We hebben voor de deelnemers een aangepaste workshop verzorgd. Skills die je maar mooi in je achterzak hebt!

College Den Hulster

College Den Hulster bouwt een DaVini zeilboot van hout en epoxy. Mooi om te zien hoe enthousiaste leraren slimme meiden en jongens weet te interesseren voor mooie buitenschoolse projecten.

Art


Gallerie Mahof

Marcel Westerhof, eigenaar van Gallerie Mahof in Deventer, is een gepassioneerd kunstenaar die alle kneepjes van het werken met epoxy in de vingers heeft. Van schilderijen tot geweldig design meubilair en spectaculaire lichtobjecten. Wij staan elke keer weer versteld van de mogelijkheden.

The Glitterator

It ain't bitter if it's glitter! Marlon Tjong = The Glitterator. Deze kunstenaar maakt echte spectaculars. Zijn achtergrond in fashion en design is een terugkerend thema in zijn werk. En glitter. Heel veel glitter.

Bedrijven


Boatnow.com

Varen is leuk. Maar varen in Amsterdam is werkelijk een belevenis! Huur een van de meer dan 117 boten met of zonder schipper maar altijd een topboot waar veilgheid en fun voorop staan.

Bamboefietsen.nl

Bamboefietsen.nl is een sympathiek bedrijf met een missie dat wordt geleid door de geëngageerde ondernemer Joep van Ginderen. De frames worden duurzaam geproduceerd op een eerlijke manier in diverse ontwikkelingslanden en in Nederland afgemonteerd met de beste materialen.

Rockzolid

Soms klikt het gelijk. Dat is zeker het geval bij Rockzolid. Dit bedrijf levert fantastische, kwalitatieve achterwanden voor aquaria en terraria, welke vaak afgewerkt worden met epoxy. Daarnaast zijn zij leverancier van de meest geavanceerde LED verlichtingsystemen die voor deze hobby (of is het lifestyle?) worden gemaakt. Ondernemers met hart voor de klant. En allround leuke mensen.

DAANmeubel

Alex Groen van DAANmeubel is een vintage design hunter. Hij heeft een neus voor iconische designs en levert deze tegen prijzen die je positief zullen verbazen. Daarna is Alex ook een fantastische meubelmaker, of kunstenaar, die oude en nieuwe materialen op een uitdagende wijze combineert. Bezoek zijn website of ga gewoon langs in Nijmegen voor 500 m2 vintage woonplezier.

Sport


The Flying Dutchmen Hovercraft Racing Team.

Hovercraft Racing. Kan het nog stoerder? Dit zijn mannen met een missie. En die missie is wereldkampioen worden in een sport waar professionele teams de dienst uitmaakten. Dat was tot ze TFD Racing tegenkwamen. Outsiders met een passie voor snelheid en techniek. Die combinatie leidt tot podiumplaatsen op het wereldtoneel.

Ralph Tuijn

Oceaanroeier, wereldreiziger en avonturier. Ralph Tuijn behoeft voor velen geen introductie. Deze man heeft meerdere wereldrecords op zijn naam staan voor het oversteken van verschillende oceanen...met een roeiboot. Als je nu denkt mwah, hoe ingewikkeld is dat? Dan hebben we goed nieuws voor je. Ralph's nieuwste project is een 4 mans oceaanroeiboot. En je kunt mee onder begeleiding van iemand met een echt track record. We weten in ieder geval dat Ralph niet de zwakste schakel is ;)

Aquaria en Terraria


Vivarium

Het Europese evenement voor liefhebbers van aquaria en terraria. Deze jaarlijkse beurs wordt georganiseerd door een team van ontzettend enthousiaste mensen. Dit leidt tot een hele diverse 2 daagse beurs waar alle liefhebbers van deze hobby aan hun trekken komen.

Aqua Zoo Leerdam

Renoveren haaienbak

Aquafora

Het forum voor en door liefhebbers van aquaria. Gerund door beheerders met een passie voor vissen. Hier vind je alles wat je wil weten.

Malawifreaks

Zeer uitgebreid forum over Malawi cicliden. Zijn we al sinds het begin trots sponsor van. Enne, ze heten niet voor niets Malawifreaks.

Oudere sponsorprojecten


Team Eindmaas

Team EindMaas is een van de teams die meedoet aan de zesde editie van project Zeeslag.

Solar Team Eindhoven 

Deelnemers aan de World Solar Challenge 2013 in Australië.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.