Partners van Mr.Boat

Logos van partners

We hebben de afgelopen 15 jaar heel veel klanten mogen bedienen. Met een aantal vaste klanten hebben we in de loop der jaren een intensieve band gekregen. Op deze plaats willen we een podium geven aan deze, stuk voor stuk, mooie bedrijven, mensen en organisaties.

Bekijk hun pagina's eens om te zien wat ze voor jou kunnen betekenen.

Educatie

LC Solar Challenge
Het Linde College uit Wolvega doet mee aan de Young Solar Challenge 2018. De leerlingen van het technasium hebben hun eigen zonneboot gebouwd en strijden in 4 etappes voor wereldroem.

Macboat
Altijd al je eigen houten boot of surfplank willen bouwen? Dan ben je bij MacBoat aan het goede adres. Simon Davids is niet alleen sympathiek maar ook een zeer ervaren specialist in hout en epoxy. Schrijf je in voor een van de zeer uitgebreide workshops of cursussen. Je kunt al beginnen met het maken van je eigen peddel. De volgende stap is natuurlijk je eigen boot of surfboard bouwen!

Hout- en meubileringscollege
Het hout- en meubileringscollege in Amsterdam en Rotterdam is een broedplek voor toekomstige meubelmakers en jachtbouwers. We mogen elk jaar weer vele studenten voorzien van de juiste materialen voor projecten en afstudeeropdrachten.

Kaj Munk College Young Solar Challenge
Het Kaj Munk college in Hoofddorp is een vmbo/havo/atheneum met geweldige extracuriculaire activiteiten. Ook dit technasium doet mee aan de Young Solar Challenge 2018. We hebben voor de deelnemers een aangepaste workshop verzorgd. Skills die je maar mooi in je achterzak hebt!

College Den Hulster
College Den Hulster bouwt een DaVini zeilboot van hout en epoxy. Mooi om te zien hoe enthousiaste leraren slimme meiden en jongens weet te interesseren voor mooie buitenschoolse projecten.

Art

Gallerie Mahof
Marcel Westerhof, eigenaar van Gallerie Mahof in Deventer, is een gepassioneerd kunstenaar die alle kneepjes van het werken met epoxy in de vingers heeft. Van schilderijen tot geweldig design meubilair en spectaculaire lichtobjecten. Wij staan elke keer weer versteld van de mogelijkheden.

The Glitterator
It ain't bitter if it's glitter! Marlon Tjong = The Glitterator. Deze kunstenaar maakt echte spectaculars. Zijn achtergrond in fashion en design is een terugkerend thema in zijn werk. En glitter. Heel veel glitter.

Bedrijven

Boatnow.com
Varen is leuk. Maar varen in Amsterdam is werkelijk een belevenis! Huur een van de meer dan 117 boten met of zonder schipper maar altijd een topboot waar veilgheid en fun voorop staan.

Bamboefietsen.nl
Bamboefietsen.nl is een sympathiek bedrijf met een missie dat wordt geleid door de geëngageerde ondernemer Joep van Ginderen. De frames worden duurzaam geproduceerd op een eerlijke manier in diverse ontwikkelingslanden en in Nederland afgemonteerd met de beste materialen.

Rockzolid
Soms klikt het gelijk. Dat is zeker het geval bij Rockzolid. Dit bedrijf levert fantastische, kwalitatieve achterwanden voor aquaria en terraria, welke vaak afgewerkt worden met epoxy. Daarnaast zijn zij leverancier van de meest geavanceerde LED verlichtingsystemen die voor deze hobby (of is het lifestyle?) worden gemaakt. Ondernemers met hart voor de klant. En allround leuke mensen.

Sport

The Flying Dutchmen Hovercraft Racing Team.
Hovercraft Racing. Kan het nog stoerder? Dit zijn mannen met een missie. En die missie is wereldkampioen worden in een sport waar professionele teams de dienst uitmaakten. Dat was tot ze TFD Racing tegenkwamen. Outsiders met een passie voor snelheid en techniek. Die combinatie leidt tot podiumplaatsen op het wereldtoneel.

Aquaria en Terraria

Vivarium
Het Europese evenement voor liefhebbers van aquaria en terraria. Deze jaarlijkse beurs wordt georganiseerd door een team van ontzettend enthousiaste mensen. Dit leidt tot een hele diverse 2 daagse beurs waar alle liefhebbers van deze hobby aan hun trekken komen.

Aqua Zoo Leerdam
Renoveren haaienbak

Aquafora
Het forum voor en door liefhebbers van aquaria. Gerund door beheerders met een passie voor vissen. Hier vind je alles wat je wil weten.

Oudere sponsorprojecten

Team Eindmaas
Team EindMaas is een van de teams die meedoet aan de zesde editie van project Zeeslag.

Solar Team Eindhoven 
Deelnemers aan de World Solar Challenge 2013 in Australië.