Hydrant Antislipcoating - 750 ml

Zijdeglans, sneldrogende, slijtvaste en corrosiewerende antislipcoating. Eenvoudig verwerkbaar en goed reinigbaar.

Hydrant Antislipcoating - 1-component halfglans aflak

Hydrant Antislipcoating is een 1-component aflak met een goede vulling en mooie egale halfglans. Door de toevoeging van zinkfosfaat versterkt Hydrant Antislipcoating de roestwerende eigenschappen van de aangebrachte grondlagen. Tevens zorgt de specifieke samenstelling van dit product met een toevoeging van fijn antislippoeder voor een goed reinigbare antislipafwerking. Hierdoor is Hydrant Antislipcoating uitermate geschikt als universele coating over gangboorden van schepen en op de treden van trappen.

Hydrant Antislipcoating is zeer goed waterbestendig en heeft een goede kleur- en glansbehoud. Het product is door de uitstekend vullende eigenschappen als eindlaag ook universeel inzetbaar op minder strakke ondergronden. Hydrant antislipcoating is niet geschikt voor oppervlakken die permanent waterbelast zijn.

Verwerking van Hydrant Antislipcoating

Hydrant Antislipcoating is uitstekend te verwerken met de kwast of een goede 2-componenten vachtroller. Voor kwasten of rollen mag maximaal 5% Hydrant Synthetische Verfverdunning worden toegevoegd.

De ondergrond behandelen met Hydrant RW Staalprimer of Hydrant EP Primer 2C. Voor het aanbrengen van de antislipcoating licht schuren met schuurpapier P280-P320.

Tips
- Voor gebruik grondig roeren.
- In warme of winderige omstandigheden kan het voor eenvoud van verwerking nodig zijn iets extra te verdunnen.
- Aanbrengen bij droge en goed geventileerde omstandigheden. Niet laat op de dag aanbrengen, condens tijdens de nacht kan de hechting en doordroging negatief beïnvloeden.
- Niet gebruiken bij temperaturen onder 5°C. Product temperatuur dient minimaal 15°C te zijn. Wanneer de luchttemperatuur 3°C warmer is als de ondergrond temperatuur ontstaat de kans op condensvorming. Hierdoor wordt de hechting en doordroging van de verflaag negatief beïnvloed

Meer info
Minder info
Op voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
90 dagen recht op retour Net zo makkelijk als bestellen
1 10 2656
9.3

Beoordelingen: 2656

Az összes termék amit itt rendeltem minden kiváló, magas minőségű!!! Igaz, hogy viszonylag ritkán rendelek, de nagyon elégedett vagyok mindennel amit eddig kipróbáltam! ...
Lees al onze KiYoh reviews
31.49