Hydrant RW Multiprimer

Roestwerende primer met zinkfosfaat voor stalen schepen. Af te werken met een 1- of 2-componenten lak boven de waterlijn.

RW Multiprimer - Roestwerende goed vullende staalprimer

Hydrant RW Staalprimer/Multiprimer is een goed vullende en soepel verwerkbare primer. Door de toeslag van zinkfosfaat is de RW Staalprimer zeer goed roestwerend. Door de specifieke samenstelling is de RW Staalprimer in staat om, na voldoende doordroging, afgewerkt te worden met een 2-componenten product. Hierdoor wordt het mogelijk om een ondergrond welke is afgewerkt met een traditionele 1-componenten alkydhars, alsnog af te werken met een 2-componenten aflak.

Verwerking van RW Multiprimer

Hydrant RW Staalprimer is uitstekend te verwerken met kwast of roller. Rollen gaat het beste met een nylon roller. In geval van verdunnen maximaal 5% Hydrant Synthetische Verfverdunning toevoegen. Hydrant RW Staalprimer is ook airless te verspuiten.

Voorbehandeling

Straal het staal tot Sa 2½ blank staal. Je kunt hiervoor ook een Tercoo roterende straler gebruiken. Als stralen niet mogelijk is, dan dient het staal met schuurschijven in de grofte P24-P36 geschuurd te worden tot een uniform, schoon, blank metalen oppervlak.

Tips
- Voor gebruik grondig roeren.
- In warme of winderige omstandigheden kan het voor eenvoud van verwerking nodig zijn iets extra te verdunnen.
- Aanbrengen bij droge en goed geventileerde omstandigheden. Niet laat op de dag aanbrengen, condens tijdens de nacht kan de hechting en doordroging negatief beïnvloeden.
- Zonder een aangebrachte eindlaag niet geschikt voor oppervlakken die permanent waterbelast zijn.
- Niet gebruiken bij temperaturen onder 5°C. Producttemperatuur dient minimaal 15°C te zijn. Wanneer de luchttemperatuur 3°C warmer is als de ondergrond temperatuur ontstaat de kans op condensvorming. Hierdoor wordt de hechting en doordroging van de verflaag negatief beïnvloed.

Meer info
Minder info
Op voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
30 dagen recht op retour Net zo makkelijk als bestellen
1 10 2713
9.3

Beoordelingen: 2713

Topwinkel Goede service en producten
Lees al onze KiYoh reviews
23.99