Epifanes Multi Marine Primer

Universele alles in één primer voor Epifanes producten boven de waterlijn.

Epifanes Multi Marine Primer - Universele primer

Universeel toepasbare één component "alles-in-één" primer voor boven de waterlijn die alle eigenschappen van afzonderlijke primers voor diverse ondergronden combineert. Deze primer heeft een hoog dekkend vermogen, goed vullende eigenschappen op hout, uitstekende roestwering op staal, is sneldrogend en goed schuurbaar.

Toepassing van Epifanes Multi Marine Primer

Inzetbaar als basis hechtprimer en tussenprimer boven de waterlijn op hout, staal, polyester en overige harde kunststoffen (PVC), aluminium, zink en verzinkt metaal. Als reparatieprimer over bestaande één- en tweecomponent primers en verven. Kan tevens over uitgeharde, ontvette en grof geschuurde epoxylagen worden aangebracht. Ook geschikt als schakellaag voor overgang van een één component verfsysteem naar een tweecomponent verfsysteem en omgekeerd.

Verwerking van Epifanes Multi Marine Primer

Op kale ondergronden, de eerste laag altijd 20-25% verdund aanbrengen. Na droging, Multi Marine Primer altijd schuren met P180-220. Het volledige stappenplan voor het aanbrengen op polyester, staal en hout vind je in de bijlages.

Beste resultaten met Epifanes Multi Marine Primer zijn met de roller, een langharige slappe kwast of luchtspuit. Breng Multi Marine Primer niet nat-in-nat aan en vermijd hogere laagdiktes dan geadviseerd om zakkers en problemen met de doordroging te voorkomen. Zorg voor voldoende ventilatie tijdens het verwerken en de droging van dit product. Vermijd verwerking in de volle zon of bij wind. Onder deze omstandigheden vindt (te) snelle verdamping van het oplosmiddel plaat wat een goede vloeiing van de primer kan verhinderen. De temperatuur van de primer, het te schilderen oppervlak en de omgeving mogen niet teveel van elkaar afwijken. Indien de primer “trekt” kan tot 10% verdunning worden bijgevoegd. Na droging elke primerlaag altijd (tussen-)schuren met P180-220.


Please accept functional cookies to view this YouTube video.
Meer info
Minder info
Op voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
30 dagen recht op retour Net zo makkelijk als bestellen
1 10 2713
9.3

Beoordelingen: 2713

Topwinkel Goede service en producten
Lees al onze KiYoh reviews
22.49