Epifanes Bilgeverf

Één component verf voor een vochtbestendige eindafwerking op plaatsen waar gedurende enige tijd water in kan blijven staan.

Epifanes Bilgeverf - Duurzame en vochtbestendige eindafwerking

Olie– en waterbestendige afwerking voor nieuw en op bestaand werk in houten, stalen, polyester en aluminium, bilgen, kettingkasten, machinekamers, schotten, etc.

Verwerking van Epifanes bilgeverf

Vóór en tijdens gebruik de bus goed roeren. Dit product niet nat-in-nat aanbrengen en vermijd hogere laagdiktes dan geadviseerd om zakkers en problemen met de doordroging te voorkomen. Zorg voor voldoende ventilatie tijdens het verwerken en de droging van dit product. Vermijd verwerking in de volle zon of bij wind. Onder deze omstandigheden vindt (te) snelle verdamping van het oplosmiddel plaat wat een goede vloeiing kan verhinderen. De temperatuur van de verf, het oppervlak en de omgeving mogen niet teveel van elkaar afwijken.

De temperatuur van de ondergrond moet minimaal 3°C. boven het dauwpunt liggen. In alle gevallen: Schoon, ontvet ,droog, geschuurd en stofvrij.

Onbehandelde bilges: Bilge eerst grondig schoonmaken met een krachtig schoonmaakmiddel. Eventuele olie- en dieselresten, roet en bezinksel verwijderen door het toevoegen van een geschikt, biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel aan het bilgewater. Het mengsel minimaal een uur in de bilge laten staan. Na verwijderen van het mengsel de bilge goed rondspoelen met leidingwater en volledig laten drogen.

Reeds geschilderde bilges: Als de bilge al geverfd is, dienen alle schilfers en overige loszittende delen eerst verwijderd te worden.

Voorbehandeling

Gebruik als primer Epifanes Multi Marine Primer, geschuurd met P180-220. Elke primerlaag na droging schuren met droog schuurpapier P180-220. Op nieuw aluminium eerst 1 dunne laag Epifanes Washprimer AQ aanbrengen.

- Polyester: 1-2 primerlagen
- Staal: 3 primerlagen
- Hout: 1-2 primerlagen
- Aluminium: 1-2 primerlagen

Meer info
Minder info
Op voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
30 dagen recht op retour Net zo makkelijk als bestellen
1 10 2713
9.3

Beoordelingen: 2713

Topwinkel Goede service en producten
Lees al onze KiYoh reviews
25.49