Epifanes Mono-urethane Jachtlak

Duurzame hoogglans aflak, op basis van urethaanhars, voor alle oppervlakken boven de waterlijn. Beschikbaar in 10 kleuren.

Epifanes Mono-urethane Jachtlak - Harde hoogglans jachtlak

Hoogglanzende, slijtvaste één component jachtlak. Hoge dek- en kleurkracht, lang kleur– en glansbehoud, zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. Deze moderne harde jachtlak kenmerkt zich door de snelle initiële doorharding en belastbaarheid.

Toepassingen van Epifanes Mono-urethane Jachtlak

Voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, voor binnen en buiten, boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers. Epifanes Mono-urethane Jachtlak kan zonder primer op een voorbehandelde gelcoat worden aangebracht. Ook geschikt voor onderhoud van bestaande één component aflakken, ongeacht het merk.

Epifanes Mono-urethane Jachtlak kleuren

Epifanes Mono-urethane Jachtlak is bij ons verkrijgbaar in de 6 meest gebruikte kleuren, je kunt de gewenste kleur uitkiezen in de colorpicker. Houd hierbij rekening met het kleurverschil tussen je beeldscherm en de werkelijke kleur van de lak. Voor de meest nauwkeurige kleurvergelijking kun je gebruik maken van een Epifanes kleurenwaaier.

Verwerking van Epifanes Mono-urethane Jachtlak

In de onderstaande video zie je hoe je Epifanes Mono-urethane Jachtlak kunt verwerken. In de bijlages op deze pagina vind je diverse plannen waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de jachtlak aanbrengt op staal, hout of polyester. Hier staat volledig omschreven hoe je de jachtlak aanbrengt, welke primer je gebruikt en alles wat je nodig hebt voor het strakste eindresultaat!


Please accept functional cookies to view this YouTube video.
Meer info
Minder info
Op voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
30 dagen recht op retour Net zo makkelijk als bestellen
1 10 2713
9.3

Beoordelingen: 2713

Topwinkel Goede service en producten
Lees al onze KiYoh reviews
36.25