Epifanes Poly-urethane Primer

Harde, goed schuurbare poly-urethane primer voor boven de waterlijn.

Epifanes Poly-urethane Primer voor boven de waterlijn

Een harde twee componenten poly-urethane voorlak met uitstekende hechting en goed vullend vermogen. Vult pinholes en kleine oneffenheden in de gelcoat en biedt een zeer gladde, pinhole-vrije basislaag voor het strak aflakken met Epifanes Poly-urethane Jachtlak. Zeer sneldrogend, mooie vloeiing, vullend en goed schuurbaar.

Toepassingen Epifanes Poly-urethane Primer

Twee componenten Poly-urethane voorlak op kaal polyester, op bestaande poly-urethane systemen en over epoxyverven en hars. Geschikt voor verwerking binnen en buiten boven de waterlijn.

Verwerking van Epifanes Poly-urethane Primer

Beste resultaten met Epifanes Poly-urethane Primer zijn met een langharige slappe kwast of (nylon) roller. Bij verwerking met schuimroller, meerdere reserve-schuimrollers klaar zetten en vervangen zodra de schuimroller wordt aangetast. Zorg dat er voldoende laagdikte wordt aangebracht. Dit bevordert de vloeiing. Breng dit product niet nat-in-nat aan en vermijd hogere laagdiktes dan geadviseerd om zakkers en problemen met de doordroging te voorkomen. Zorg voor voldoende ventilatie tijdens het verwerken en de droging van dit product. Vermijd verwerking in de volle zon of bij wind. Onder deze omstandigheden vindt (te) snelle verdamping van het oplosmiddel plaats wat een goede vloeiing van de lak kan verhinderen. De temperatuur van de lak, het oppervlak en de omgeving mogen niet teveel van elkaar afwijken. Indien de primer “trekt” kan tot 10% PU verdunning worden bijgevoegd.


Please accept functional cookies to view this YouTube video.
Meer info
Minder info
Op voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
30 dagen recht op retour Net zo makkelijk als bestellen
1 10 2713
9.3

Beoordelingen: 2713

Topwinkel Goede service en producten
Lees al onze KiYoh reviews
35.99