Epifanes Poly-urethane Jachtlak

Zeer duurzame 2 componenten hoogglans aflak, voor alle oppervlakken boven de waterlijn. Beschikbaar in 12 kleuren.

Epifanes Poly-urethane Jachtlak - Harde hoogglans jachtlak

Zeer hoogglanzende twee-componenten jachtlak met een zeer hoge kras,- slag- en slijtvastheid. Uitstekende bestendigheid tegen inwerking van diverse oplosmiddelen en chemicaliën. Lichtecht, mooi vloeiend en zeer langdurig kleur– en glansbehoud.

Toepassingen van Epifanes Poly-urethane Jachtlak

Aflak op voorbehandelde stalen-, aluminium-, polyester- en hout-epoxy jachten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers systemen, direct op voorbehandeld polyester. Tevens als schakellaag tussen (hout-) epoxy en één component jachtlakken en voor onderhoud van intacte twee-component aflaklagen.

Epifanes Poly-urethane Jachtlak kleuren

Epifanes Poly-urethane Jachtlak is bij ons verkrijgbaar in de 6 meest gebruikte kleuren, je kunt de gewenste kleur uitkiezen in de colorpicker. Houd hierbij rekening met het kleurverschil tussen je beeldscherm en de werkelijke kleur van de lak. Voor de meest nauwkeurige kleurvergelijking kun je gebruik maken van een Epifanes kleurenwaaier.

Verwerking van Epifanes Poly-urethane Jachtlak

In de onderstaande video zie je hoe je Epifanes Poly-urethane Jachtlak kunt verwerken. In de bijlages op deze pagina vind je diverse plannen waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de jachtlak aanbrengt op staal, hout of polyester. Hier staat volledig omschreven hoe je de jachtlak aanbrengt, welke primer je gebruikt en alles wat je nodig hebt voor het strakste eindresultaat!


Please accept functional cookies to view this YouTube video.
Meer info
Minder info
Op voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
30 dagen recht op retour Net zo makkelijk als bestellen
1 10 2713
9.3

Beoordelingen: 2713

Topwinkel Goede service en producten
Lees al onze KiYoh reviews
44.5