Resin Curing Kit

Til je projecten naar een hoger niveau! De instelbare warmtemat met geïsoleerde afdekkende koepel zorgt voor versnelde uitharding en voorkomt stof.

Verbeter de kwaliteit van jouw epoxy projecten

Ben je op zoek naar de manier om jouw epoxy projecten naar een hoger niveau te tillen? Wil je dat je epoxy creaties sneller, met een strakke afwerking en volledig stofvrij uitharden? Deze warmtemat met koepel is precies wat je nodig hebt om dit te bereiken!

Hoe werkt het?

Epoxy is een exothermisch product, dit betekent dat het mengsel bij de reactie warmte genereert om tot uitharding te komen. Wanneer het in de omgeving warmer is, hardt de epoxy sneller uit. Zo geldt de uithardingstijd in de handleiding bijvoorbeeld bij 20 graden, wanneer het 28 graden is kan dit al halveren (Ook de maximumlaagdikte van de epoxy is dan de helft).

Met de warmtemat en koepel verwarm je jouw project tot circa 30-40 graden, waardoor de uitharding aanzienlijk sneller gaat. Zo kun je bijvoorbeeld kleine objecten al na 4 tot 6 uur uit de mal halen, waar dit normaal 24 uur kan duren.

Versnel het uithardingsproces

Door je project te verwarmen versnel je het uithardingsproces van de epoxy. Hierdoor kun je jouw projecten sneller uit de mal halen en vermindert de kans op ongewenste effecten aan de oppervlakte van de epoxy. De volledig instelbare warmtebron is in te stellen op low, medium en high voor 2, 4 of 6 uur.

Voorkom stof en vuil

De bijgeleverde koepel zorgt ervoor dat er geen stof, vuil, of andere ongewenste deeltjes op je epoxyhars kunnen komen terwijl het uithardt. Dit resulteert in een vlekkeloze, strakke afwerking.

resin art kit

Welke stand moet ik gebruiken?

High
Voor kleine projecten zoals boekenleggers en sieraden kun je high gebruiken. Omdat er maar weinig epoxy wordt gebruikt is de kans zeer klein dat deze projecten te heet worden tijdens uitharding, deze stand zorgt dit voor de snelste uitharding. Gebruik deze stand NIET bij grotere projecten en mallen.

Medium
Dit is de geschikte stand voor de meeste projecten. Denk hierbij aan onderzetters, etagères, medium formaat matter etc.

Low
Deze stand is uitstekend voor grotere formaat projecten, deze stand zorgt voor een constante temperatuur bij kleine tot grote projecten zonder te veel warmte toe te voegen.

Meer info
Minder info
Beperkte voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
90 dagen recht op retour Net zo makkelijk als bestellen
1 10 2657
9.3

Beoordelingen: 2657

Goede hulp gekregen. Ik had wat extra vragen gemaild en werd meteen daarna gebeld om het te bespreken, super geholpen!
Lees al onze KiYoh reviews
37.99