Mr. Boat
Let's stick together!

Hardwax olie en Houtolie

Osmo Hardwax-Olie is ontwikkeld voor het behandelen van hout maar geeft ook spectaculaire resultaten op epoxy.

Filters
Merk


Standaard
Prijs
Osmo hardwax mat

Osmo Hardwax-Olie - mat

125ml Osmo Hardwax-Olie Original - mat, voor afwerking en onderhoud van epoxy en hout.

17,95

Hardwax olie en houtolie

Hardwax Olie is te gebruiken als duurzame bescherming van alle soorten hout zoals massieve delen, planken, scheepdekvloeren, OSB en kurkvloeren. Hardwax olie is ook een uitstekend middel om epoxy een strakke maar minder hoogglans afwerking te geven.

No title

Osmo hardwax olie

Osmo Hardwax-Olie is ontwikkeld voor het behandelen van hout maar geeft ook spectaculaire resultaten op epoxy.

Osmo hardwax olie voor behandeling van hout

Osmo Hardwax olie Original is ideaal voor de transparante bescherming van alle soorten houten vloeren zoals vloeren uit massieve delen, planken, scheepdekvloeren, OSB en kurkvloeren. Osmo Hardwax-Olie Original is een op olie en was gebaseerd product en zorgt na behandeling voor een beschermend oppervlak. Osmo hardwax maakt het hout iets donkerder van kleur, door het onbehandelde hout nat te maken krijgt u een indruk van de uitstraling na behandeling met Osmo Hardwax-Olie Original, er wordt na behandeling een permanente wet-look gecreëerd.

Je gebruikt Osmo hardwax olie op hout als 2-laags systeem, de eerste laag trekt volledig in het hout, de tweede laag hard uit in de bovenste poriën van het hout. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling en een benadrukking van de natuurlijke houtkleur.

Osmo hardwax olie als nabehandeling van epoxy

Osmo Hardwax-Olie is ontwikkeld voor het behandelen van hout maar geeft ook spectaculaire resultaten op epoxy. Epoxy is na uitharding altijd hoogglans, door epoxy licht op te schuren en af te werken met Osmo hardwax kun je de epoxy afwerken in glans, zijdemat of mat.

9.3
Prima website, snelle levering en goed materiaal
Reparatie van de kunststof bumper van mijn camper met epoxy. Prima gelukt.
Snelle bediening en duidelijke info
Als beginnende epoxybewerker ben ik zeer tevreden over de duidelijke info en snelle bediening alsook de dienst na verkoop...top product!
Goed
Snelle levering. Bij een vraag heb ik ook snel een reactie gekregen en goede raad
Goed
Ik kocht epoxy plamuur en gebruikte en 4 tal L universeel en ben er erg tevreden over de uitharding van plamuur kan wel even duren