Hydrant waterlijnverf - 250 ml

Glanzende 1-component verf, speciaal ontwikkeld om de waterlijn aan te brengen op de romp van het schip. Beschikbaar in diverse kleuren.

Hydrant SuperGloss Waterlijnverf - Hoogglans 1-component waterlijnverf

Hydrant Waterlijnverf is een glanzende 1-component verf, speciaal ontwikkeld om de waterlijn aan te brengen op de romp van het schip. Hydrant Waterlijnverf is zeer goed bestand tegen invloeden van wind en water; echter niet tegen een constante waterbelasting.

Het is om die reden raadzaam om de waterlijn ongeveer 5-10 cm boven de waterspiegel aan te brengen, gemeten bij een normale belasting van het schip. Hydrant Waterlijnverf is toepasbaar op vrijwel alle 1– en 2-componenten jachtverven boven de waterspiegel.

Verwerking van Hydrant SuperGloss Waterlijnverf

Hydrant SuperGloss Waterlijnverf is uitstekend te verwerken met een goede vachtroller. Voor een optimaal glad resultaat is het aan te bevelen om hiervoor een nylon vachtroller of een viltroller te gebruiken. Voor kwasten en rollen mag Hydrant SuperGloss Waterlijnverf 0-2% worden verdund met Hydrant Synthetische Verfverdunning.

Voorbehandeling bestaande ééncomponentenlagen:

Reinigen, naspoelen met water en goed laten drogen. Het te schilderen oppervlak licht opschuren met P320-400.

Voorbehandeling bestaande tweecomponentenlagen:

Reinigen, naspoelen met water en goed laten drogen. Het te schilderen oppervlak goed schuren met schuurpapier P280-P320.

Tips
- Voor gebruik grondig roeren.
- In warme of winderige omstandigheden kan het voor de eenvoud van verwerking nodig zijn iets extra te verdunnen.
- Aanbrengen bij droge en goed geventileerde omstandigheden. Niet laat op de dag aanbrengen, condens tijdens de nacht kan glansverlies veroorzaken.
- Hydrant SuperGloss Waterlijnverf kan verkleuren indien gebruikt bij temperaturen boven 80°C.
- Niet geschikt voor oppervlakken die permanent waterbelast zijn.
- Niet gebruiken bij temperaturen onder 5°C. Producttemperatuur dient minimaal 15°C te zijn. Wanneer de luchttemperatuur 3°C warmer is als de ondergrond temperatuur ontstaat de kans op condensvorming. Hierdoor wordt de hechting van de verflaag negatief beïnvloed.

Meer info
Minder info
Beperkte voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
30 dagen recht op retour Net zo makkelijk als bestellen
1 10 2713
9.3

Beoordelingen: 2713

Topwinkel Goede service en producten
Lees al onze KiYoh reviews
12.99