Skipper's Poliglass Gel UV

Hoogglans 2-componenten blanke vullak met UV bescherming voor oneffen ondergronden en snelle opbouw van laagdikte op kaal hout.

Poliglass 2-componenten blanke vullak

De Aemme Poliglass Gel is een gewijzigde versie van de standaard Poliglass vullak. Poliglass Gel heeft een dikkere samenstelling waardoor minder lagen aangebracht hoeven te worden om de gewenste laagdikte te bereiken.

Uitstekend geschikt als UV bestendige basislaag voor het aflakken met Skippers Acriglas.

Toepassing Poliglass vullak

Vullak wordt veel gebruikt wanneer je snel laagdikte wilt opbouwen en bij oneffen ondergronden. Poliglass gel is geschikt als basis voor zowel binnenlak als buitenlak. Poliglass gel is ook te gebruiken op houten vloeren.

De Poliglass gel UV is onderdeel van het laksysteem dat wordt gebruikt door Riva op onder andere de Aquarama.

Verwerking van Poliglass gel vullak

Skipper's Poliglass gel wordt aangebracht met kwast of roller.

- De mengverhouding is 2 delen A op 1 deel B (Volume).
- Het verbruik is circa 1 liter per 6-7 m2.
- De pot life is 4 uur bij 20 graden Celsius.
- Na circa 15 tot 20 minuten is de vullak stof droog.
- Na circa 8 tot 10 uur bij 20 graden is de vullak overschilderbaar.

Gebruik op onbehandeld hout

Om een ​​glad oppervlak met gesloten poriën te verkrijgen breng je 1 laag verdund tot 50-100% aan. Laten drogen en vervolgens 2-3 lagen poliglass gel 30-40% verdund aanbrengen. 10 uur na de laatste laag met fijn schuurpapier afwerken met 2 lagen afwerkvernis aanbrengen zoals Skippers acriglass.

Gebruik op bestaande laklagen

Test van tevoren een klein stukje van het gecoate oppervlak om te controleren of de vullak te gebruiken is op de oude lak om er zeker van te zijn dat de oude coating nog in goede staat is.

- Als de oude coating in goede staat is schuur je het oppervlak licht op en breng je 2-3 lagen Poliglass aan met circa 8-10 uur tussen de lagen. 10 uur na de laatste laag met fijn schuurpapier afwerken met 2 lagen afwerkvernis aanbrengen zoals Skippers acriglass.

- In het geval van losse, poedervormige of niet-geschikte oude lak wordt aanbevolen om de oude lak volledig te verwijderen tot op kaal hout met een verfafbijtmiddel of door schrapen en schuren. Volg hierna de methode zoals voorgesteld voor kaal hout.

Vullak verdunnen

Voor gebruik met kwast of roller is de vullak met 10-15% te verdunnen, 50-100% is optioneel wanneer je de vullak gebruikt als basislaag op kaal hout. Hiervoor kun je gebruik maken van Skippers PU verdunner.

Meer info
Minder info
Op voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
90 dagen recht op retour Net zo makkelijk als bestellen
1 10 2656
9.3

Beoordelingen: 2656

Az összes termék amit itt rendeltem minden kiváló, magas minőségű!!! Igaz, hogy viszonylag ritkán rendelek, de nagyon elégedett vagyok mindennel amit eddig kipróbáltam! ...
Lees al onze KiYoh reviews
29.99