Epoxy pigment lichtblauw

Dekkende kleurpasta om epoxy lichtblauw te kleuren. Geschikt voor coaten en gieten in combinatie met elke oplosmiddelvrije epoxyhars.

Dekkend epoxy pigment - Lichtblauw

Epoxy pigmentpasta is speciaal gemaakt om epoxy dekkend op kleur te brengen en is geschikt voor alle oplosmiddelvrije epoxyharsen. De hoogwaardige kleurstof is op basis van epoxyhars en zeer kleurecht.

Indien er meerdere batches epoxy aangemaakt moeten worden in dezelfde kleur, kan de kleurstof ook al worden toegevoegd aan de epoxyhars zodat de kleur constant blijft.

Verbruik van epoxy pigment

Voeg de pigmentpasta tijdens het mengen aan het te kleuren materiaal toe. Meng tot homogeen geheel ontstaat en voorkom een plaatselijke concentratie van pigmenten. De hoeveelheid epoxypigment is afhankelijk van de laagdikte waarin je de epoxy aanbrengt. Gietingen hebben minder pigment nodig dan dunne lagen om dekkend te zijn.

Gieten: 1-3% toevoegen aan het epoxy mengsel.
Lijmen en plamuren: 2-5% toevoegen aan het mengsel.
Coaten met kwast of roller: 5-10% toevoegen aan het epoxy mengsel. (Circa 2-3 lagen zijn gebruikelijk)

Voeg maximaal 10% (gewicht) toe aan het epoxyhars en hardermengsel. Bij overdosering van meer dan 10% verstoord het pigment de mengverhouding en heeft het negatieve invloed op de uitharding en eindsterkte van de epoxy. Indien je meer pigment wilt toevoegen kun je het pigment tot 20% meetellen als hars in het mengsel.

Meer info
Minder info
Op voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
30 dagen recht op retour Net zo makkelijk als bestellen
1 10 2713
9.3

Beoordelingen: 2713

Topwinkel Goede service en producten
Lees al onze KiYoh reviews
9.99