Mr. Boat
Let's stick together!

Epoxy pigmentpasta

Kleurpasta op op basis van epoxyhars voor dekkende kleuren.

epoxy pigment pasta wit (1)

Epoxy Pigment Wit

Dekkende kleurpasta om epoxy wit te kleuren. Geschikt voor coaten en gieten in combinatie met elke oplosmiddelvrije epoxyhars.

Vanaf
6,99
epoxy pigment pasta zwart

Epoxy Pigment Zwart

Dekkende kleurpasta om epoxy zwart te kleuren. Geschikt voor coaten en gieten in combinatie met elke oplosmiddelvrije epoxyhars.

Vanaf
6,99
epoxy pigment pasta grijs (2)

Epoxy Pigment Grijs

Dekkende kleurpasta om epoxy grijs te kleuren. Geschikt voor coaten en gieten in combinatie met elke oplosmiddelvrije epoxyhars.

Vanaf
6,99

Dekkend epoxypigment - Egale epoxy kleurstoffen

Epoxy kleurpasta op basis van de epoxyhars. Kan tot 10% toegevoegd worden aan het epoxymengsel (hars en harder) of voor het mengen worden toegevoegd aan de epoxyhars om bij iedere menging dezelfde kleur te krijgen als er verschillende batches moeten worden aangemaakt.

Gieten: 1-3% toevoegen aan het epoxy mengsel.
Lijmen en plamuren: 2-5% toevoegen aan het mengsel.
Coaten met kwast of roller: 5-10% toevoegen aan het epoxy mengsel. (Circa 2-3 lagen zijn gebruikelijk)

Voeg maximaal 10% (gewicht) toe aan het epoxyhars en hardermengsel. Bij overdosering van meer dan 10% verstoord het pigment de mengverhouding en heeft het negatieve invloed op de uitharding en eindsterkte van de epoxy. Indien je meer pigment wilt toevoegen kun je het pigment tot 20% meetellen als hars in het mengsel.

Let op: Epoxy pigment dekt minder dan verf wanneer je het aanbrengt met een kwast of roller, voor het mooiste eindresultaat raden we aan om de epoxy af te lakken met een jachtlak op kleur.

De (dikke) kleurpasta wordt geleverd in handige potjes met brede opening zodat deze makkelijk te legen zijn.

Verkrijgbaar in diverse RAL kleuren. De kleuren zijn onderling te mengen.

Alle pigmenten en kleurstoffen zijn te gebruiken met onze universele Mr.Boat epoxy en de glasheldere Mr.Boat giethars

9.3
Top
Heb vloer epoxy coating besteld en inmiddels gebruikt eerste resultaat was de kleur een beetje te licht maar toen het droog was was het perfect. En makkelijk schoon te houd...
Gewoon goed
Ze doen wat ze beloven
Top winkel!
Koperpoeder en het schuurpapier is van een uitstekende kwaliteit. Goede prijs voor een goed product. Top winkel, thanks!!
Top
Snelle verzending