Epoxy voor de watersport

houten-speedboat-epoxyMr.Boat epoxy wordt veel gebruikt in de bootbouw en voor bootreparaties en -onderhoud. Maar onze epoxy is ook uitstekend geschikt voor surfplanken, jet skis, kiteboards en kano's. Het is een universele marine epoxy perfect om te coaten, lamineren, lijmen en plamuren.

Voordelen zijn de eenvoudige mengverhouding van 2:1, transparante uitharding, lage verwerkingstemperaturen en de gunstige prijs.

Epoxy kan op verschillende manieren worden gebruikt. Als coating om bijvoorbeeld hout, polyester of staal waterdicht te verzegelen, maar ook in combinatie met fillers (vulmiddelen) om ijzersterke lijmverbindingen en plamuren te maken. Epoxy in combinatie met glasweefsel (lamineren) geeft een constructieversterkend composiet als resultaat. Door het toevoegen van koperpoeder aan de epoxy maak je een keiharde, aangroeiwerende coating voor je onderwaterschip die jaren meegaat.

Met 1.5 kg. epoxy kun je ca. 5-7 m2 coaten, afhankelijk van de zuiging van de ondergrond. Wij raden aan om minimaal 2 lagen aan te brengen. Natuurlijk leveren we ook alle producten om prettig en veilig met epoxy te kunnen werken. We hebben een uitgebreide handleiding online staan en een aantal instructievideos.

Renovatie van een houten speedboot met epoxy en glasweefsels
Meer informatie nodig? Raadpleeg dan de FAQ (veelgestelde vragen in het topmenu) of neem contact met ons op.

Telefoon: 075-6289809
Whatsapp: 06-29500679
Email: info@mrboat.nl
Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.