Epoxy kneedpasta 1200 gram

Epoxy kneedpasta voor snelle, sterke reparaties

Epoxy kneedpasta voor staalsterke reparaties

2-componenten epoxy kneedpasta voor snelle maar ijzersterke reparaties. Ook onder lastige omstandigheden; te gebruiken vanaf 0 graden en zelfs onder water.

Snijd een stukje van de twee componenten kneedpasta af en met de hand de beide verschillende gekleurde componenten goed door elkaar kneden, totdat een egale kleur verkregen is.

's Winters als je handen koud zijn, gaat het kneden gemakkelijker boven een verwarming, vooral bij een wat grotere hoeveelheid.

De mengverhouding 1:1 van beide componenten moet zo goed mogelijk aangehouden worden, maar is niet kritisch. Ook bij iets te veel of te weinig van één van de componenten hardt het materiaal sterk uit.

Na het kneden binnen tien minuten opbrengen. Bij langer wachten zal de hechting op het te repareren oppervlak minder worden.

Voor reparatie onder water is het het beste een bolletje kneedpasta te maken, dit op het oppervlak te plakken en het water te verdringen, door het rustig plat te drukken.

Het is na het kneden na enkele uren (bij 20° C) hard genoeg om geschuurd en overschilderd te worden. Na 24 uur al ijzersterk en na 2 dagen volledig uitgehard. Kan gevijld en geboord worden en er kan schroefdraad in getapt worden.

Na uitharding bestand tegen ca. 100 graden celsius. Ook bestand tegen chemicaliën zoals diesel en benzine.

- Mengverhouding: 1 volumedeel component A op 1 volumedeel component B (1:1)
- Houdbaarheid: Minimaal 2 jaar bij gesloten verpakking
- Verwerkingstijd: ca. 10 minuten bij kampertemperatuur
- Volledige doorharding: 24-48 uur afhankelijk van temperatuur

Wordt geleverd met handschoenen en tongspatel.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.