Epoxy lijm- en plamuurpakket

Voordelig kant en klaar pakket voor epoxylijm en -plamuur. Bepaal zelf de dikte van je lijm en plamuur door microballoons of katoenvezel toe te voegen.

Lijm- en plamuurpakket - Van start met epoxy lijm en plamuur

Met dit voordelige epoxy lijm en plamuurpakket ben je klaar om ijzersterke lijmverbindingen en superieure epoxyplamuur te maken.

Het pakket bestaat uit een breed inzetbare universele epoxy in combinatie met vulmiddelen. De epoxy heeft een gemakkelijke mengverhouding van 2:1. Met de bijgeleverde katoenvezel kan een sterke lijmverbinding of epoxy fillet worden gemaakt. Door het toevoegen van microballoons, ook wel glass bubbles genoemd, kun je de epoxy indikken tot een waterdichte lichtgewicht plamuur die goed schuurbaar is.

Bevat alle hulpmiddelen om de klus veilig te klaren en de epoxy aan te brengen.

Hoe maak je epoxylijm?

Door het toevoegen van katoenvezel aan de gemengde epoxy kun je een epoxylijm maken die precies zo dik is als jij wilt. Afhankelijk van de toepassing kun je de lijm zo dik maken als jam, maar ook indikken tot een pasta zoals pindakaas, om bijvoorbeeld fillets te maken. In de onderstaande video zie je hoe je dit doet.


Please accept functional cookies to view this YouTube video.

Hoe maak je epoxy plamuur?

Door microballoons aan de epoxy toe te voegen bepaal je zelf de dikte van de plamuur. Epoxyplamuur is volledig waterdicht en lichtgewicht. Daarnaast krimpt het niet en valt het goed te schuren. Het zelf maken van plamuur is ook nog eens veel voordeliger dan kant en klaar epoxy plamuur! In de onderstaande video zie je hoe je dit doet.


Please accept functional cookies to view this YouTube video.
Meer info
Minder info
Op voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
30 dagen recht op retour Net zo makkelijk als bestellen
1 10 2713
9.3

Beoordelingen: 2713

Topwinkel Goede service en producten
Lees al onze KiYoh reviews
34.5