Aerosil

Lichtgewicht vulmiddel voor het indikken van epoxy coatings en het maken van epoxylijm en fillets. Geschikt voor het verlijmen van hoog belaste delen.

Aerosil

Aerosil is een lichtgewicht vulmiddel voor het indikken van epoxy en het maken van epoxylijm en fillets. Het toevoegen van aerosil geeft nauwelijks toename van het volume.

Een lijm van aerosil en epoxyhars is geschikt voor het verlijmen van hoog belaste delen. Het mengsel wordt extreem hard en is hierdoor minder goed te schuren dan de combinatie van andere vulmiddelen. Aerosil geeft een glad, keihard resultaat.

Aerosil wordt ook gebruikt bij gietvloeren voor het repareren van scheuren in de ondervloer. Hierbij kun je de scheuren haaks inslijpen en vullen met een mengsel van universele epoxy en aerosil.

Hoeveel aerosil heb ik nodig?

100 gram aerosil is circa 2.5 liter in volume. Afhankelijk van de gewenste dikte voeg je 1 tot 8 % toe op gewicht.

Voor het verhogen van de viscositeit van epoxy coatings kun je de hars indikken met aerosil tot de gewenste viscositeit ontstaat. Voor verlijmen met epoxy en aerosil dik je het mengsel in tot een dikte van ketchup, voor het maken fillets (epoxy lijmrupsen) tot een dikte van pindakaas.

Meer info
Minder info
Op voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
30 dagen recht op retour Net zo makkelijk als bestellen
1 10 2713
9.3

Beoordelingen: 2713

Topwinkel Goede service en producten
Lees al onze KiYoh reviews
9.49