Resin Art Ocean pakket

Alles om een beach look te maken met epoxy. Bestaand uit kleurstoffen, epoxy en alle benodigdheden om veilig te werken.

Resin art ocean pakket - Maak je eigen beach art

Met het resin art ocean pakket heb je alles in huis om aan de slag te gaan met je eigen beach look kunstwerk. Het pakket bestaat uit epoxy, kleurstoffen en alles wat je nodig hebt om veilig met epoxy te werken. De epoxy is enkele millimeters dik te gieten en perfect voor het maken van schilderijen met kleurstof. De epoxy in het pakket heeft een makkelijke mengverhouding van 2:1 op gewicht en wordt geleverd met uitgebreide handleiding.

Kleurstoffen in het ocean pakket

De volgende kleuren krijg je bij het Ocean pakket: Epoxy pigment wit, epoxy pigment lichtblauw en epoxy pigment blauw.

Natuurlijk kun je het pakket aanvullen met andere, los verkrijgbare, kleuren. Hier vind je alle kleurstoffen voor epoxy. Ook kun je het pakket aanvullen met extra epoxy.

epoxy oceaan look

Oceaan look stappenplan

Voorbereiding
Kies een gewenste ondergrond om je kunstwerk op te maken. Te denken valt aan een plaat(je) hout of MDF of bijvoorbeeld een dienblad.

Bij het werken met epoxy is het altijd belangrijk om de juiste handschoenen te dragen. 3 paar nitryl handschoenen zijn inbegrepen bij het pakket. Ter voorbereiding raden wij ook aan om als ondergrond een vuilniszak te gebruiken. Vuilniszakken zijn gemaakt van PE en hier hecht epoxy niet op. Op deze manier weet je zeker dat er geen ongewenste spetters op je ondergrond komen en dat je het kunstwerk nog los krijgt van de ondergrond.

Draag het liefst makkelijke kleding waarop een vlek geen ramp is.

Het aanmaken van de epoxy
De mengverhouding van de epoxy giethars is 2:1 op gewicht. Meng het geheel stevig door voor circa 1 minuut. Na het aanmaken is de verwerkingstijd zo’n 15 minuten bij kamertemperatuur.

Het toevoegen van de pigmenten
Wanneer je de epoxy heb aangemaakt kun je beginnen met het toevoegen van de pigmenten. Wij raden aan om de epoxy in de meegeleverde bekers te verdelen en per beker de gewenste kleur toe te voegen, op deze manier kun je per beker een kleur gieten. Je hebt maar weinig pigment nodig om de epoxy te kleuren. Meng het geheel weer stevig door tot het pigment goed verdeelt is.

Het gieten van de epoxy
Giet de epoxy vervolgens over het gewenste oppervlakte. De manier waarop je het giet kun je uiteraard volledig zelf bepalen. In de video hieronder laten we zien hoe je een oceaan look kunt creëren.


Please accept functional cookies to view this YouTube video.

Meer video's over de verwerking van onze epoxy vind je in het kenniscentrum.

Meer info
Minder info
Op voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
30 dagen recht op retour Net zo makkelijk als bestellen
1 10 2713
9.3

Beoordelingen: 2713

Topwinkel Goede service en producten
Lees al onze KiYoh reviews
39.49