20 dec 2023 | Geschreven door:

Winnaars 'Deel je project' actie

We vinden het leuk om te zien wat klanten maken met onze materialen, zo leuk zelfs dat we 3x €250 shoptegoed weggeven aan leuke en inspirerende projecten! Je kunt je project met ons delen via info@mrboat.nl of door ons te taggen in combinatie met #MrBoatEpoxy op Instagram, Facebook of Tiktok. Hier vind je meer dan 3000 projecten gemaakt met Mr.Boat epoxy, leuk om inspiratie uit te halen en te zien wat de mogelijkheden zijn van epoxy.

De winnaars

Daar zijn ze dan! Uit meer dan 3600 inzendingen zijn dit de drie winnaars.

Jens Cools: Een epoxy tafel

Jens heeft deze prachtige epoxy tafel gemaakt met giethars 70 en transparant zwart pigment.

Gefeliciteerd! Wij wensen je alvast succes met de volgende projecten.

banner epoxy tafel jens

Gebroeders Molenaar: Sootytern Shetland Yawls

Huig en Joop Molenaar, twee broers uit Zandvoort zijn twee Sootytern shetland yawls aan het bouwen, dit naar tekeningen van de Schotse ontwerper Ian Oughtred.

'Alle verbindingen zijn epoxy verlijmd. Voor de gangen is 8mm dik Okoumé toegepast. We zijn nu bezig met de stevens, kimkielen en kiellatten, dit alles in eikenhout.'

Wij wensen de broers veel succes met het afronden van het project!

gebr molenaar

Oscar: Modelboot

'Ik ben Oscar, 15 jaar en ik hou ontzettend veel van boten, Daarom heb ik er namelijk één zelf ontworpen en gebouwd op schaal 1 op 5.'

Zijn droom is om de boot nu 1:1 te gaan bouwen! Wij wensen Oscar alvast veel succes om zijn droom werkelijkheid te maken!

oscar modelboot

Bedankt voor het delen!

Het blijft ontzettend moeilijk om uit zoveel prachtige inzendingen slechts drie winnaars te kiezen, we willen dan ook iedereen bedanken voor de inzendingen.
Niet gewonnen? Niet getreurd, we gaan gewoon weer door met de actie! Blijf dus vooral je projecten delen.