30 okt 2021 | Geschreven door:

Nieuwe epoxy workshops

workshop

Wil je op een creatieve manier met epoxy aan de slag of met je eigen epoxy bijzettafel thuiskomen? Dan zijn deze epoxy workshops voor jou!

Onder begeleiding van Esther Waalkens van Woodshop Egmond leer je de technieken om zelf epoxy resin art te maken en pas je dit toe op een schilderij of een bijzettafeltje.

In deze workshop maak je naar eigen inzicht jouw unieke meubel en leer je diverse technieken over de verwerking van epoxy.
We beginnen deze workshop met een beknopte uitleg over epoxy en hoe je deze gebruikt om je eigen kunstwerken te creëren. Natuurlijk komt het veiligheidsaspect aan bod en krijg je tips & trics voor een optimaal resultaat.

In het 2e deel van de workshop gaan we zelf gieten. Eerst maak je een keuze voor de te gebruiken kleuren en techniek. Daarna maak je een proef gieting op een canvas. Is alles naar wens, dan ga je aan de slag met het eindproject.

Natuurlijk zijn alle benodigde materialen aanwezig en inbegrepen in de workshop. Daarnaast krijg je ook nog eens 10% korting op je eerste bestelling!

De workshops zijn op vrijdag en zondag en duren ca. 3 uur. Omdat de epoxy een langere tijd nodig heeft om uit te harden versturen we je deze later per post of kun je jouw project ophalen.

Na inschrijving op de website ontvang je ca. 2 weken voor aanvang van de workshop een bevestiging. Inschrijven gebeurt op volgorde van aanmelding. Je inschrijving is definitief wanneer we je betaling hebben ontvangen.

workshopNo title