Epifanes Woodfinish Matte

UV bestendige, slijtvaste, watervaste en weerbestendige matte blanke lak. Veel gebruikt op tafels, vloeren, barbladen en interieuren van schepen.

Epifanes Woodfinish Matte - Uv-bestendige bootlak

Epifanes Woodfinish Matte is een matte sneldrogende, kras- en slijtvaste, ééncomponent vernis op basis van alkydhars. Door zijn regulerende eigenschappen is deze matte olievernis in het bijzonder geschikt voor de behandeling van teak, iroco en andere vettige houtsoorten. Het ingebouwde UV filter zorgt dat het hout niet verkleurt. Epifanes Woodfinish Matte heeft een mooie vloeiing en is goed bestand tegen water en spatten van alcohol en huishoudchemicaliën.

Verwerking van Epifanes Woodfinish Matte

Beste resultaten met dit product zijn met een langharige slappe kwast of luchtspuit. In verband met de benodigde laagdikte wordt verwerking met de roller afgeraden. Werk altijd in richting van de houtnerf en zorg dat er voldoende laagdikte wordt aangebracht. Breng dit product niet nat-in-nat aan en vermijd hogere laagdiktes dan geadviseerd om zakkers en problemen met de doordroging te voorkomen. Zorg voor voldoende ventilatie tijdens het verwerken en de droging van dit product. Vermijd verwerking in de volle zon of bij wind. Onder deze omstandigheden vindt (te) snelle verdamping van het oplosmiddel plaat wat een goede vloeiing van de vernis kan verhinderen. De temperatuur van de vernis, het oppervlak en de omgeving mogen niet teveel van elkaar afwijken. Indien de vernis “trekt” kan tot 10% verdunning worden bijgevoegd.

Meer info
Minder info
Op voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
30 dagen recht op retour Net zo makkelijk als bestellen
1 10 2713
9.3

Beoordelingen: 2713

Topwinkel Goede service en producten
Lees al onze KiYoh reviews
32.99