Epifanes Blanke Bootlak

Epifanes bootlak blank is een klassieke jachtlak met optimale vloeiing, een bijzonder hoge bolle glans en heeft een langdurig glansbehoud.

Epifanes blanke bootlak - Uv-bestendige bootlak

Epifanes bootlak blank is een klassieke jachtlak met optimale vloeiing, een bijzonder hoge bolle glans en heeft een langdurig glansbehoud. Het ingebouwde extra UV-filter beschermt het hout optimaal tegen verkleuring door zonlicht. Deze vernis blinkt uit door een bijzonder hoog elastisch vermogen, waardoor de vernis niet scheurt op werkend hout.

Epifanes bootlak blank is geschikt voor nieuw werk op: massief kaal hout (bv. meranti, mahonie, oregon pine) en hechthout binnen en buiten boven de waterlijn. Ook geschikt voor onderhoud van bestaande, intacte één- en tweecomponent vernissystemen ongeacht het merk.

Tips:
- Werk altijd in richting van de houtnerf.
- Indien de vernis “trekt”, kan tot 10% verdunning worden bijgevoegd.
- Breng de Epifanes blanke lak aan met een langharige slappe kwast.

Verwerking van Epifanes blanke bootlak

Breng de Epifanes blanke bootlak aan met een langharige slappe kwast. Breng dit product niet nat-in-nat aan en vermijd hogere laagdiktes dan geadviseerd om zakkers en problemen met de doordroging te voorkomen. Zorg voor voldoende ventilatie tijdens het verwerking en droging van de lak. Vermijd het aanbrengen van lak in volle zon of wind. Onder deze omstandigheden vindt snelle verdamping van oplosmiddel plaats wat een goede vloeiing van de lak kan verhinderen. De temperatuur van de bootlak, het object en de omgeving mogen niet teveel van elkaar afwijken. Het verbruik van de Epifanes blanke bootlak is 1 liter per 14m².


Please accept functional cookies to view this YouTube video.
Meer info
Minder info
Op voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
30 dagen recht op retour Net zo makkelijk als bestellen
1 10 2713
9.3

Beoordelingen: 2713

Topwinkel Goede service en producten
Lees al onze KiYoh reviews
10.99