Mr. Boat
Let's stick together!

Epoxy voor modelbouw

modelbouw voorbeeld epoxy

Ook steeds meer modelbouwers ontdekken Mr.Boat epoxy en we hebben al een aantal modelbouwverenigingen mogen verwelkomen op onze workshops. Ook diorama bouwers weten ons steeds beter te vinden.

Met name de kleine verpakkingen slaan goed aan samen met het 25, 50 of 80 grams glasweefsel. De prijs ten opzichte van de verkrijgbare "hobby epoxy" is zeer gunstig.

Mr.Boat epoxy heeft een gemakkelijke mengverhouding van 2:1 en hardt transparant uit. In combinatie met fillers (vulmiddelen) ook perfect geschikt om te verlijmen of plamuren.

Voor kleine en/of snelle klusjes zijn de kant en klare epoxyspuiten perfect geschikt. Verkrijgbaar in 6 verschillende varianten van een 60 seconden epoxy tot een met titanium versterkte epoxy.epoxy diorama

Bij het bouwen van diorama's wordt epoxy vaak gebruikt voor het namaken van water.
We hebben al een hoop mooie projecten voorbij zien komen. Je kunt een aantal van deze projecten bekijken bij Projecten van klanten.


Een paar hoogtepunten zijn het model van het containerschip de "Emma Maersk" van maar liefst 6.5 meter lang, een modelstraaljager met 57 PK jet die over de 500 km per uur haalt en de schitterende, zeer realistische schaalmodellen van Herman Nijhoff.
Interessante link voor modelbouwers: Modelbouwforum.nlSchaalmodel "Emma Maersk" van 6.5 meter lang!

Meer informatie nodig? Raadpleeg dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Telefoon: 075-6289809
Whatsapp: 06-29500679
Email: info@mrboat.nl

Gerelateerde producten