Video: Combineren van kleurstoffen met epoxy

Video over het combineren van kleurstoffen en epoxy

In deze video laten we zien hoe je epoxy kleurt door het gebruik van kleurpigmenten. We laten zien hoe je het mengt en welk effect dit geeft.
We tonen het resultaat van transparant epoxy pigment, metallic epoxy pigment, glitter epoxy pigment, epoxy pigmentpasta en glow in the dark poeder.

Epoxy is transparant van kleur. Door het toevoegen van pigmenten kun je de epoxy van een kleur voorzien. Er zijn verschillende soorten kleurstoffen beschikbaar om door de epoxy te mengen.

Zo leveren wij dekkende epoxy pigmentpasta's die speciaal zijn ontwikkeld voor epoxy. Deze pigmenten zijn op basis van de epoxyhars en kunnen vooraf aan de epoxyhars worden toegevoegd of achteraf aan het epoxymengsel.

Onze transparante candy pigmenten zijn speciaal bedoeld voor decoratieve toepassingen zoals resin art en river tables en geven een bijzondere uitstraling aan je project.

De Glow in the Dark kleurstoffen zijn in poedervorm. Deze pigmenten zijn van industriekwaliteit en hebben een ongekend hoge lichtopbrengst.

Wij leveren momenteel 28 verschillende metallic en glitter pigmenten in poedervorm. Van goud en brons tot intense glitter. Geweldige kleuren om je creativiteit te prikkelen.

Led diffuser is een epoxy additief wat er voor zorgt dat de epoxy een melkachtige kleur krijgt. Hierdoor wordt bij het ingieten van bijvoorbeeld LED verlichting een mooier lichtbeeld verkregen en zijn de afzonderlijke LED's niet of minder zichtbaar.

De kleurstoffen kunnen onderling worden gemengd om de juiste kleur te krijgen.

Hier vind je een overzicht van de beschikbare kleurstoffen en pigmenten.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.