Tec7 Wall Fix

2-componenten epoxymortel voor verticale herstellingen. Tec7 Wall fix wordt veel gebruikt voor verticale herstellingen op natuursteen, hout en beton.

Tec7 Wall fix - 2-componenten epoxymortel voor verticale herstellingen

Professionele 2-component epoxymortel geschikt voor verticale herstellingen, zoals muurherstellingen. Tec7 Wall fix is een lichtgewicht herstelmortel op basis van epoxyhars. Wall Fix laat zich uitsmeren in zowel dunne als dikke lagen tot maximaal 10 cm en heeft een hoge druk- en trekvastheid die sterker is dan beton.

Wall Fix heeft geen primer nodig en is zowel geschikt voor binnen- als buitentoepassingen. Eveneens water- en vorstbestendig (kan niet stukvriezen).

Tec7 Wall Fix heeft een onverbrekelijke hechting op zowel beton, steen, tegels, natuursteen als hout en een goede hechting op metalen. Wall fix hecht niet aan polyethyleen of polypropyleenfolie.

Verwerking van Tec7 Wall fix

Giet het volledige flesje verharder in de emmer met epoxymortel en meng de componenten circa 2 minuten tot een homogene massa. Voeg hierbij nooit water, cement of andere producten toe. Breng de Wall fix met een vlakspaan aan op een schone, droge en stabiele ondergrond. Voor toepassingen dikker dan 4 cm raden we aan om de wall fix in meerdere lagen aan te brengen. Na het aanbrengen is het gebruikte gereedschap reinigen met aceton.

- Mechanisch belastbaar na 24 uur
- Chemisch bestendig na 7 dagen
- Te verwerken vanaf 8 graden.
- Verwerkingstijd bij 16 graden van ca. 40 minuten.

Eigenschappen van Tec7 Wall fix

Tec7 Wall fix weerstaat water, zeelucht, zuren, alkaliën, zouten, oliën, benzine, mazout, urine, meststoffen, de meeste oplosmiddelen en agressieve dampen. Tec7 Wall fix is beperkt bestand tegen sterke oplosmiddelen zoals methyleenchloride, dimenthyl formamide, aceton, methylethylketon en organische zuren.

- Temperatuurbestendigheid: Permanent van -30°C tot 60°C en incidenteel 90°C.
- Kleur: donker zandkleurig.
- Densiteit: 1,663 kg/liter.
- 1 jaar houdbaar in gesloten verpakking, vorstvrij bewaren.

Toepassingen van Tec7 Wall fix

- Betonherstelling.
- Herstelling van betonrot.
- Vulproduct voor plaatselijk houtrot.
- Verticale herstellingen op natuursteen, hout en beton.

Meer info
Minder info
Op voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
90 dagen recht op retour Net zo makkelijk als bestellen
1 10 2709
9.3

Beoordelingen: 2709

uitstekend goed en stevig verpakt en vlugge levering, zeker een aanrader
Lees al onze KiYoh reviews
18.99