Mr. Boat
Let's stick together!

Mr.Boat giethars

Glasheldere epoxy giethars voor gietingen van 0,5 tot 3 cm per laag met een eenvoudige mengverhouding van 2:1 (gewicht).

epoxy giethars

Mr.Boat epoxy giethars bestaat uit 2 componenten; hars en harder die 2:1 op gewicht gemengd worden. Bij de uitharding komt weinig warmte vrij zodat tot 3 cm gegoten kan worden. De epoxy heeft een fijne verwerkingstijd waarin bellen de tijd hebben om op te stijgen.

Het verbruik van de epoxy is circa 1kg per vierkante meter per millimeter laagdikte. Exact weten hoeveel je project nodig heeft? Gebruik dan de epoxy rekentool.

Meer dan 7500 gram nodig? Bekijk hier alle verpakkingsgroottes Mr.Boat giethars

Gebruik van epoxy resin

Epoxy giethars (2:1) wordt vaak gebruikt voor decoratieve doeleinden waarbij het eindresultaat transparant en glashelder moet zijn maar is ook uitstekend geschikt om gecombineerd te worden met kleurpigmenten.
De aangegeven laagdiktes gelden bij 18-21 graden. We raden af om grote gietingen te doen bij een temperatuur hoger dan 21 graden omdat de kans bestaat dat de epoxy te heet wordt tijdens het uitharden. Wanneer je dikker dan 3cm wilt gieten kun je meerdere lagen gieten of gebruik je onze giethars voor grote gietingen.

De UV bestendigheid van deze epoxy giethars is goed. Bij een transparant eindresultaat raden wij aan een UV blocker toe te voegen voor optimale bescherming.

Bij deze giethars worden nitryl handschoenen, tongspatel en een duidelijke handleiding meegeleverd.

Toepassingen: Ingieten van objecten, tafelbladen, resin art, sieraden, onderzetters, aanrechtbladen, afgieten van schilderijen en foto's, elektronica ingieten, orgonites, het maken van river tables en ander meubilair.

1 10 1523
9.3
1523 Beoordelingen
"Super service
De klantenservice staat altijd voor je klaar."