Mr. Boat
Let's stick together!

Mr.Boat giethars voor grote gietingen

Glasheldere epoxy giethars voor grote gietingen met een mengverhouding van 100:40 (gewicht) voor gietingen van 1 tot 7cm per laag.

epoxy giethars voor grote gietingen

Mr.Boat epoxy giethars voor grote gietingen 100:40 bestaat uit 2 componenten; hars en harder die 100:40 op gewicht gemengd worden. Bij de uitharding kom vrijwel geen warmte vrij zodat in dikke lagen tot wel 7 cm gegoten kan worden. Door de lange uithardingstijd hebben eventuele belletjes ruim de mogelijkheid om te ontsnappen.

Het verbruik van de epoxy is circa 1kg per vierkante meter per millimeter laagdikte. Exact weten hoeveel je project nodig heeft of hulp nodig met de mengverhouding? Gebruik dan de epoxy rekentool.

Bekijk hier alle verpakkingsgroottes Mr.Boat giethars voor grote gietingen.

Epoxy giethars (100:40) wordt gebruikt voor decoratieve doeleinden waarbij het eindresultaat over het algemeen transparant en glashelder moet zijn maar is ook uitstekend geschikt om gecombineerd te worden met kleurpigmenten.

De UV bestendigheid van deze epoxy giethars is goed. Bij een transparant eindresultaat raden wij aan een UV blocker toe te voegen voor optimale bescherming.

Bij deze giethars worden nitryl handschoenen, tongspatel en een duidelijke handleiding meegeleverd.

Toepassingen: tafels of gietingen met een minimale dikte van 1cm.
Let op: Deze epoxy is niet geschikt om aan te brengen met een roller of kwast.

epoxy giethars groen etiket
1 10 1523
9.3
1523 Beoordelingen
"Super service
De klantenservice staat altijd voor je klaar."
Ook iets voor jou?
giethars 2800gram4

Mr.Boat giethars 2800 gram

Glasheldere epoxy giethars voor grote gietingen met een mengverhouding van 100:40 (gewicht) voor gietingen tot wel 7cm per laag.

59,95
Uv-blocker voor epoxy

Mr.Boat UV Blocker

Mr.Boat UV Blocker beschermt tegen UV straling en voorkomt vergeling.

Vanaf
4,95