Mr. Boat
Let's stick together!

Mr.Boat giethars (1:1)

Glasheldere epoxy giethars met makkelijke mengverhouding van 1:1 op volume, bevat al een UV-blocker en is tot 5cm dik te gieten.

epoxy giethars 1_1
Bekijk hier alle verpakkingsgroottes Mr.Boat giethars (1:1)

Deze heldere epoxy giethars is eenvoudig te gebruiken met een mengverhouding van 1:1 op volume(Voorbeeld: 100ml hars + 100ml harder). Hierdoor kun je de epoxy eenvoudig afmeten in een mengbeker, zonder weegschaal. De epoxy is volledig UV-gestabiliseerd waardoor je geen UV-blocker hoeft toe te voegen! Bij de uitharding kom vrijwel geen warmte vrij zodat in dikke lagen tot wel 5 cm gegoten kan worden. Door de lange uithardingstijd hebben eventuele belletjes de mogelijkheid om op te stijgen.

Voor het opgieten van 1 millimeter op 1 m2 is 1 liter gietepoxy benodigd.
Exact weten hoeveel je project nodig heeft? Gebruik dan de epoxy rekentool.

Epoxy giethars (1:1) wordt gebruikt voor decoratieve doeleinden waarbij het eindresultaat meestal transparant en glashelder moet zijn. Bij deze giethars wordt een mengbeker, handschoenen, tongspatel en een duidelijke handleiding meegeleverd.
9.4
1223 Beoordelingen
"Niet heel goed
Ik denk dat ik de verkeerde epoxy heb gekocht vindt het lang duren voor het hardt is zeker 4 dagen en dat voor sieraden. En heta is ook heel breekbaar als je het..."
Ook iets voor jou?
Epoxy brander klein

Mini brander

Brander om luchtbellen van epoxy te verwijderen.

6,95