Fertan tank renovatieset

4-delige epoxy set voor renovatie van benzinetanks tot ca. 20 liter.

Renoveer je oude benzinetank met de Fertan reparatieset

Met de Fertan tank renovatieset heb je alles in huis om je benzinetank voordelig weer professioneel en duurzaam gebruiksklaar te maken. Ideaal voor zeldzame oldtimer motoren of klassieke bootjes waar geen vervangende tanks voor te krijgen zijn. Fertan is hét vermaarde Duitse merk voor roestverwijdering en -omvorming.

Met deze set behandel je benzinetanks tot zo’n 20 liter afhankelijk van de vorm.

De 4-delige Fertan tank renovatieset bestaat uit de volgende producten:

- Fertan Tank Cleaner; Een effectief werkende tank reiniger. Lost de meest hardnekkige restanten op en zorgt voor een schoon oppervlak voor de antiroest behandeling.

- Fertan Metal Kit, een 2-componenten kneedbare epoxy om kleine lekkages te repareren indien noodzakelijk. Tot 300 graden hittebestendig dus ook voor andere doeleinden te gebruiken.

- Fertan Roestomvormer. Achterblijvend roest in de tank wordt omgevormd tot een harde laag voor verdere behandeling met de tank coating.

- Fertan TAPOX. Deze 2 componenten brandstofbestendige epoxy coating maakt de tank weer geschikt voor jarenlang rij- of vaarplezier.

De tank renovatieset komt compleet voorverpakt met een uitgebreide handleiding. Wil je Fertan kopen bij Mr.Boat maar ben je nog niet zeker of het product geschikt is voor jouw project, neem dan contact met ons op of download vast de handleiding voor meer informatie


Meer info
Minder info
Op voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
30 dagen recht op retour Net zo makkelijk als bestellen
1 10 2713
9.3

Beoordelingen: 2713

Topwinkel Goede service en producten
Lees al onze KiYoh reviews
68.75