Finixa Halfgelaatsmasker

Comfortabel siliconenrubber halfgelaatsmasker met verwisselbaar stof- en gaspatroon.

Finixa halfgelaatsmasker - A2 / P3

Het Finixa halfgelaatsmasker is uitgerust met filters die effectief deeltjes en dampen uit de lucht filteren, waardoor je in staat bent om schadelijke stoffen te vermijden die anders in de luchtwegen kunnen komen. Dit zorgt voor een veilige werkomgeving en minimaliseert blootstelling aan potentieel gevaarlijke stoffen in bijvoorbeeld lak, polyurethaan, verf of primers.

Het Finixa halfgelaatsmasker beschermt de ademhalingswegen tegen stof, rook, dampen, aceton en organische gassen met een kookpunt van >65°C. Dit zijn typische stoffen die voorkomen tijdens het verven, slijpen, lamineren en allerlei machinale werken. Het masker beschermt ook tegen glutaaraldehyde, azijnzuur, dimethylsulfaat, pesticiden, keukendampen, benzineuitlaatgas en dieselmotoruitlaatgassen.

Een halfgelaatsmasker is aanbevolen voor verfwerken, bij regelmatige blootstelling en professioneel gebruik in slecht geventileerde ruimtes.

Let op: dit masker beschermt niet tegen eventuele epoxy allergieën, deze worden voornamelijk veroorzaakt door huidcontact.

Waar beschermen de filters tegen?

Het Finixa halfgelaatsmasker bevat twee A2 gas/dampfilters en twee partikelfilters klasse P3 voor circa 40 werkuren, hierna kunnen de filter worden vervangen.

P3-stoffilter
Het P3-stoffilter is geclassificeerd volgens de Europese norm EN 143 en biedt een hoge efficiëntie in het filteren van deeltjes. Het heeft een filtratiecapaciteit van minimaal 99% en kan deeltjes tegenhouden met een grootte van minimaal 0,3 micrometer. Dit maakt het filter geschikt voor het filteren van zowel grotere deeltjes als zeer kleine deeltjes die anders gemakkelijk in de luchtwegen kunnen doordringen zoals schuurstof.
Vergelijking: P1 (minimaal 80% van de deeltjes wordt tegengehouden), P2 (94%) of P3 (99%).

A2 gas/dampfilter
Het A2 masker beschermt de ademhalingswegen tegen stof, rook, dampen, aceton en organische gassen met een kookpunt van >65°C. Het masker beschermt ook tegen glutaaraldehyde, azijnzuur, dimethylsulfaat, pesticiden, keukendampen, benzineuitlaatgas en dieselmotoruitlaatgassen.

Meer info
Minder info
9.3

Beoordelingen: 2657

Goede hulp gekregen. Ik had wat extra vragen gemaild en werd meteen daarna gebeld om het te bespreken, super geholpen!
Lees al onze KiYoh reviews