Mr. Boat
Let's stick together!

Mr.Boat epoxyschuim

Hard, waterbestendig epoxyschuim. Geschikt reparatie van roerbladen of paddles, of toepassingen waar op het schuim gemonteerd moet worden. Zet 3 maal uit.

2 componenten epoxy met schuimmiddel. Geeft een hard, waterbestendig epoxyschuim om bijvoorbeeld holle ruimtes op te vullen, reparatie van roerbladen of paddles, of toepassingen waar op het schuim gemonteerd moet worden (bijvoorbeeld beslag).

Epoxyschuim bestaat uit:

- Epoxyhars
- Epoxyharder
- Schuimmiddel
- Tongspatel en handschoenen
- Doseerpipet

Hoe werkt epoxyschuim?

Aan het epoxymengsel kan tussen de 0,5% en 4% schuimmiddel worden toegevoegd. Bij 4% toevoeging verdrievoudigt het volume en ontstaat een keihard, waterdicht schuim waar in geschroefd, gespijkerd of getapt kan worden.

Roer het schuimmiddel zorgvuldig door het epoxymengsel. Houdt dit gerust een minuut vol. Een hoge mengsnelheid resulteert in een gelijkmatige verdeling van het schuim. Meng na 10 minuten nogmaals goed door. Herhaal dit eventueel nogmaals na 10 minuten.

epoxyschuim voorbeeld
Op voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
1 10 2285
9.3
2285 Beoordelingen
"Goed advies, snelle reactie en levering.
In verband met een dringende klus was het belangrijk dat er snel gereageerd werd. Zoals hierboven staat aangegeven was dat dik in orde!"
21.9