Sanfix Voegmortel Home

Eenvoudig en snel aan te brengen waterdoorlatend epoxy voegmortel. Duurzaam onkruidvrij voor klinkerbestrating, betonstenen, tegelterras en natuursteen.

Sanfix Voegmortel Home - Geen onkruid meer tussen stenen!

Sanfix voegmortel is speciaal ontwikkeld om de bestrating in te voegen zodat er geen onkruid meer kan groeien. De voegmortel is waterdoorlatend en milieuvriendelijk. Eenvoudig aan te brengen en zeer duurzaam. De voegmortel is tot circa 8000 kilo te belasten.

sanfix voegmortel voorbeeld

Verwerking van Sanfix voegmortel:

Benodigdheden

- Hogedrukreiniger
- Schop
- Mengkuip
- Emmer
- Vloertrekker
- Verfmixer
- Harde bezem
- Zachte bezem

Stap 1: Controleer de ondergrond

Zorg ervoor dat de ondergrond van de te behandelen oppervlakken stabiel is.

Stap 2: Reinigen van de ondergrond

Reinig de te behandelen oppervlakken en voegen grondig. Zorg dat de voeg minimaal 2 mm breed en 30 mm diep is. Scherm niet te behandelen oppervlakken goed af.

Stap 3: De voegmortel mengen

Giet de vulstof, verpakt in zakken van 10 kg, in de mengkuip. Voeg de componenten A en B aan elkaar toe (in een aparte emmer). Meng de componenten A en B met een verfmixer (klein) tot een sluiervrije massa. Voeg het mengsel toe aan de vulstof in de mengkuip, voeg nooit de losse componenten toe aan de vulstof. Meng het geheel met een verfmixer (groot) goed door tot een rullige massa

Stap 4: Aanbrengen van de vulstof

Bevochtig het te behandelen oppervlak vooraf en verdeel de massa met een schop over het te behandelen oppervlak. Voeg water toe en verdeel de massa met een trekker over het te behandelen oppervlak. Werk het geheel diep en verdichtend in de voegen. Verwijder overtollige mortelresten na ca. 15 minuten met een harde bezem (kruislings vegen t.o.v. de voegen). Na 15-20 minuten, gebruik een zachte bezem om het oppervlak navegen. Herhaal deze stap totdat het oppervlak goed schoon is.


Please accept functional cookies to view this YouTube video.

Hoeveel Sanfix voegmortel heb ik nodig?

Het verbruik van de voegmortel in sterk afhankelijk van het te behandelen oppervlak. In het onderstaande schema zie je een verbruiksindicatie per tegel met een voegdiepte van 3 cm.

verbruik sanfix voegmortel

Let op: Na verwerking kan een licht glanzende filmlaag achterblijven. Deze verdwijnt na verloop van tijd. Alle vulstoffen zijn natuurproducten waarbij natuurlijke kleurafwijkingen kunnen optreden. Alle verwerkingsgegeven hebben betrekking op een temperatuur van 20°C.

Meer info
Minder info
Beperkte voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
30 dagen recht op retour Net zo makkelijk als bestellen
1 10 2713
9.3

Beoordelingen: 2713

Topwinkel Goede service en producten
Lees al onze KiYoh reviews
59.95