Mr. Boat
Let's stick together!

Epoxy vloercoating RAL7042 donkergrijs

Professionele vloer- en wandcoating op waterbasis in RAL7042 donkergrijs. Eenvoudig zelf aan te brengen.

epoxy vloercoating ral-7042
Mr.Boat epoxy vloercoating is een watergedragen 2 componentensysteem dat eenvoudig zelf is aan te brengen in 2 lagen.

Onze epoxy vloercoating hecht bijzonder goed op de meeste ondergronden. In tegenstelling tot veel concurrerende producten is voor de meeste schone, droge ondergronden is geen primer nodig!

Het resultaat is een slijtvaste, dampdichte vloer die uitstekend bestand is tegen chemicalien zoals oliën, vetten, benzine, reinigingsmiddelen etc.

Op waterbasis dus geen schadelijke oplosmiddelen

Onze vloercoatings zijn op waterbasis en bevatten geen schadelijke oplosmiddelen. De eerste laag kan eventueel worden verdund door 10%water toe te voegen.

Op kleur geleverd voor het beste resultaat

Een groot voordeel tegenover producten van concurrenten is dat de kleur in de fabriek is gedispergeerd (zeer krachtig gemengd). Dat uit zich in een veel betere kleurechtheid en dekkracht dan systemen waar je zelf de kleurpigmenten moet bijmengen.

Makkelijk aanbrengen met een verfroller

Onze epoxy vloercoating wordt aangebracht met een roller. Dus geen gehannes met vloerwissers om de epoxy gelijkmatig te verdelen. In de praktijk zien we dit regelmatig fout gaan wat resulteert in een ongelijkmatig aanbrengen van de coating.

Zijdeglans of een matte afwerking

De afwerking is zijdeglans. Indien gewenst kun je de vloer matteren door als laatste laag een PU coating aan te brengen. Eventueel kan er ook een antislipkorrel aan de coating worden toegevoegd voor bijvoorbeeld natte ruimtes.

Snelle uitharding dus binnen een dag weer beloopbaar

De verwerkingstijd is minimaal 45 minuten bij 15C. Beloopbaar na 10 uur. Na 1 week is het product volledig doorgehard en waterbelastbaar.

Eventuele beschadigingen aan de ondergrond kunnen vooraf worden gerepareerd met epoxyplamuur.

Stappenplan

Lees hier het stappenplan voor het aanbrengen van onze epoxy vloercoating.

Mr.Boat epoxy vloercoatings zijn van professionele kwaliteit en worden gemaakt bij een Nederlandse fabrikant die al meer dan 30 jaar actief is.

Heb je vragen? Bel ons gerust. We helpen graag!
075-6289809
1 10 1514
9.3
1514 Beoordelingen
"Uitstekende service
Zeer snelle levering, bij problemen zoeken ze mee naar een oplossing."
Ook iets voor jou?