Epoxy vloercoating overige RAL grijstinten

Professionele vloer- en wandcoating op waterbasis in overige RAL grijstinten. Eenvoudig zelf aan te brengen.

In de afbeelding hierboven kunt u de gewenste grijstint opzoeken. Het RAL kleurnummer kunt u aangeven in het commentaarveld bij het afrekenen.

Mr.Boat epoxy vloercoating is een watergedragen 2 componentensysteem dat eenvoudig zelf is aan te brengen in 2 lagen.

Onze epoxy vloercoating hecht bijzonder goed op de meeste ondergronden. In tegenstelling tot veel concurrerende producten is voor de meeste schone, droge ondergronden is geen primer nodig!

Het resultaat is een slijtvaste, dampdichte vloer die uitstekend bestand is tegen chemicalien zoals oliën, vetten, benzine, reinigingsmiddelen etc.

Op waterbasis dus geen schadelijke oplosmiddelen

Onze vloercoatings zijn op waterbasis en bevatten geen schadelijke oplosmiddelen. De eerste laag kan eventueel worden verdund door 10%water toe te voegen.

Op kleur geleverd voor het beste resultaat

Een groot voordeel tegenover producten van concurrenten is dat de kleur in de fabriek is gedispergeerd (zeer krachtig gemengd). Dat uit zich in een veel betere kleurechtheid en dekkracht dan systemen waar je zelf de kleurpigmenten moet bijmengen.

Makkelijk aanbrengen met een verfroller

Onze epoxy vloercoating wordt aangebracht met een roller. Dus geen gehannes met vloerwissers om de epoxy gelijkmatig te verdelen. In de praktijk zien we dit regelmatig fout gaan wat resulteert in een ongelijkmatig aanbrengen van de coating.

Zijdeglans of een matte afwerking

De afwerking is zijdeglans. Indien gewenst kun je de vloer matteren door als laatste laag een PU coating aan te brengen. Eventueel kan er ook een antislipkorrel aan de coating worden toegevoegd voor bijvoorbeeld natte ruimtes.

Snelle uitharding dus binnen een dag weer beloopbaar

De verwerkingstijd is minimaal 45 minuten bij 15̊C. Beloopbaar na 10 uur. Na 1 week is het product volledig doorgehard en waterbelastbaar.

Eventuele beschadigingen aan de ondergrond kunnen vooraf worden gerepareerd met epoxyplamuur.

Stappenplan

Lees hier het stappenplan voor het aanbrengen van onze epoxy vloercoating.

Mr.Boat epoxy vloercoatings zijn van professionele kwaliteit en worden gemaakt bij een Nederlandse fabrikant die al meer dan 30 jaar actief is.

Heb je vragen? Bel ons gerust. We helpen graag!
075-6289809
06-29500679
Ook iets voor jou?
mrboat-epoxyvloersysteem-1kg-test

PU coating mat

Met PU coating krijgt je vloer een matte uitstraling.

Vanaf 65,50
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.