Mr. Boat
Let's stick together!

AmpliTex vlasweefsel 300 gram

Extreem sterk en licht weefsel op basis van vlas, AmpliTex vlasweefsel 300 gram is net zo stijf als 495 grams glasweefsel met wel 68% minder uitstoot.

Wat is amplitex vlasweefsel en waar wordt het voor gebruikt?

AmpliTex is een extreem lichtgewicht, hoogwaardige versterkingsstof van natuurlijke vlasvezels. AmpliTex vlasweefsel 300 gram is net zo stijf als 495 grams glasweefsel, het weefsel is dus wel 40% lichter bij dezelfde stijfheid.
Vlasweefsel zit qua stijfheid en sterkte tussen carbon en glasweefsel in. Vlasweefsel is uitstekend voor het maken van vezelversterkte composietproducten met hoge prestaties en een lage impact op het milieu.

AmpliTex heeft een zeer goede drapeerbaarheid en is ideaal voor complexe vormen. Een hoge laminaatstijfheid wordt verkregen door de lage krimp.

Dankzij de uitstekende mechanische eigenschappen en de lage impact op het milieu is weefsel extreem veelzijdig. Bovendien maken de hoge radiotransparantie, trillingsdemping, UV-bestendigheid en sierlijke structuur AmpliTex perfect voor toepassingen binnen sport, automotive, ruimtevaart en scheepvaart. Zo wordt AmpliTex gebruikt in de productie van onderdelen van Polestar auto's, Baltic yachts en voor het maken lichtgewicht onderdelen met hoge stijfheid in de auto-industrie.

banner amplitex vlasweefsel
Op voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden
1 10 2350
9.3
2350 Beoordelingen
"Mooi startpakket
Ik heb een epoxy startpakket gekocht bij mr Boat. Zij hadden mooie prijzen, een compleet pakket en goede uitleg. Ik heb ook een aantal mooie mallen gekocht. Op..."
34.75