Mr. Boat
Let's stick together!

Geode onderzetters maken met epoxy & Epoxy onderzetters maken

Het maken van epoxy onderzetters

epoxy onderzetters maken

Epoxy onderzetters zijn op ontzettend veel manieren te maken, in de onderstaande video's laten we aan aantal voorbeelden zien ter inspiratie.

Voor het maken van epoxy onderzetters heb je de volgende materialen nodig:

In deze video laten we zien hoe we geode onderzetters maken met epoxy en siliconen mallen in geode vorm. We gebruiken hiervoor Mr.Boat epoxy en kleurstoffen.


Please accept functional cookies to view this YouTube video.

In deze video laten we zien hoe we ronde onderzetters maken met epoxy en siliconen mallen in geode vorm. We gebruiken hiervoor Mr.Boat epoxy en Pinata inktdruppels.


Please accept functional cookies to view this YouTube video.

Welke epoxy gebruik je voor epoxy onderzetters?

Je kunt diverse epoxyharsen gebruiken voor het maken van onderzetters, de meest geschikte epoxy voor onderzetters is onze universele epoxy. Het is ook mogelijk om giethars te gebruiken, hierbij duurt de uitharding echter iets langer. Het is belangrijk dat de epoxy enigszins hittebestendig is, sommige gietharsen kunnen tot maar circa 40 graden weerstaan voor er kringen ontstaan, de universele epoxy kan temperaturen weerstaan tot circa 70 graden, dit betekend wel dat zeer hete kopjes kringen kunnen achterlaten op epoxy onderzetters.

Gerelateerde producten
universele epoxy nieuw

Mr.Boat universele epoxy

Universele epoxyhars voor coaten, lamineren, lijmen, plamuren, resin art en gieten tot 0,5cm met een eenvoudige mengverhouding van 2:1 (gewicht).

Vanaf
15,95