25 mei 2021 | Geschreven door:

Uitslag winactie: Deel je project

Na honderden inzendingen en ondertussen meer dan 2000 berichten op #MrBoatEpoxy op Instagram is het zover!
De winnaars van de deel je project actie. Alle 3 de winnaars ontvangen een waardebon t.w.v. €250, te besteden bij Mr.Boat!

Joan Visscher: Diverse resin art projecten.

Joan maakt ontzettend veel leuke projecten met epoxy en kleurstoffen, we zien regelmatig mooie projecten voorbij komen in allerlei formaten, hieronder geven we een aantal voorbeelden maar op haar Instagram is nog veel meer te vinden!

Boterkaaseneieren van epoxySleutelhangers van epoxy

Kay Duits: Een gitaar volledig gemaakt van potloden en epoxy.

Kay maakte een volledige werkende elektrische gitaar van potloden en epoxy, dit opvallende project heeft ook zijn eigen fotoverslag gekregen op de site, waarin Kay stap voor stap laat zien hoe hij te werk is gegaan tijdens de bouw van zijn project.

EPoxy gitaar projectepoxy gitaar kay duits

Raymon Visser: Diverse gefreesde naamborden afgewerkt met epoxy.

Raymon maakt diverse naamborden van hout en epoxy, hier zie je bijvoorbeeld een project voor een van zijn klanten, waarin de silhouette van een van zijn favoriete schepen uit de historie van de Koninklijke Marine, de jagers van de Hollandklasse is uitgefreesd. De plank is gemaakt van massief eikenhout en ingelegd met kobalt blauwe epoxy. De epoxy is licht transparant gehouden, zodat je heel mooi de houtnerf nog door de epoxy ziet.

Naambord marine met epoxynaambord met vis van epoxy